TV: Algab kaheosaline märulisõpru igati rõõmustav lühisari "Meteoor" (USA 2009). Inimeksistents satub hädaohtu, kui Maa suunas liigub tappev meteoor. Algab võidujooks ajaga. TV6 kell 21.00. Teine osa on eetris juba teisipäeval.

PÖFF: PÖFFil kandideerib HEAVE(i)N filmi auhinnale kodumaine "Surnuaiavahi tütar". Just seda filmi on võimalik vaatama minna koos näitleja Maria Avdjuškoga, kes on Artises kell 19.30 algava seansi erikülaline.

VITAMIINID: Pole mitte mingisugust põhjust vinguda presidendiproua pihta, et tervislik, vitamiinirikas toit on liiga kallis. Säästumarketis küsitakse sinu jaoks juba võrku pakitud mandariinide (1 kg) eest vaid 49 eurosenti!

ILM: Meid raputanud ja niisutanud tsüklon kaugeneb Põhja-Venemaale. Taanduva tsükloni tagalas sajab siin-seal vihma ja lörtsi. Puhub tormine lääne- ja loodetuul, puhangud ulatuvad saartel ja rannikul 25 m/s. Sooja on ööpäeva vältel 2 kuni 7 kraadi. Uuri lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Sõnni ei tasu materiaalsete asjadega segada, sest temast saab täna vaimne loom. Skorpion laseb aga oma astla allapoole ja võtab elu-olu väheke pingevabamalt. Teiste elajate ettekuulutused leiad SIIT.