KINO: Artis näitab täna ülimenukat lühifilmide kava "Maagiline Pariis II". Täpse kava leiad SIIT!

KULTUUR:  Algab Hiiu Folk. Hiiumaa pärimusmuusikafestival alustas ühepäevase festivalina Kassari Kiigeplatsil 2005.aastal ja nüüdseks on kasvanud välja neljapäevaseks festivaliks, mis on laienenud üle Hiiumaa. Omanäoliseks teeb Hiiumaa pärimusmuusikafestivali Hiiumaa õhkkond ja peresõbralikkus.

TV: Kanal 2 näitab pärast südaööd mängufilmi "Julmad mängud 2"

Õelavõitu draama, mis vaatab aega kui Kathryn (Amy Adams) ja Sebastian (Robin Dunne) alles õppisid teiste inimeste elusid hävitama. Kathryni elumoto on, et kõik on võimalik, aga igal asjal on hind, mida enamasti saab tasuda natuuras. Peagi pöörab ta veel mõnede õiglaste mõtete küüsis vaevleva poolvenna, Sebastiani oma usku ja siis on need kaks kõige julmemad teismelised kogu New Yorgis...

SPORT: Delfi spordi vahendusel on võimalus jälgida otse Muhu Väina 54. purjeregatti. Võistluste ajaloo suurima osavõtuarvuga regatti saab otse vaadata siit! Muhu Väina regatt lõpeb 17. juulil.

SOODNE OST: Maximas maksab Meistrite Gildi pooleliitrine õlu, mille alkoholi 4,8% vaid 46 senti.

HOROSKOOP: Amburid, te võite täna oma emotsionaalsusega teised ära ehmatada. Teised tähemärgid, vaadake, mis teie elus toimuma hakkab, SIIT!

ILM: Vahelduva pilvisusega ilm. Õhtul alates saartest ja Lõuna-Eestist hakkab vihma sadama. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7, õhtuks tugevneb saartel idatuul 5-10, puhanguti 13 m/s. Sooja on 19..23°C. Täpsemat ilmateadet loe SIIT!