TV: Kanal 2 ekraanile tulistatakse legendaarne 1984. aastal valminud põnevusmärul halastamatust inimrobotist Terminaatorist (Arnold Schwarznegger), kes saadetakse minevikku, et hävitada tulevase vastupanuliikumise juhi ema (Linda Hamilton). Kell 22.30.

SPORT: Kümnest jalgpalli EMi valikmängust 16 punkti kogunud ja alagrupis teiseks tõusnud Eesti jalgpallikoondise võimalused jätkata novembris võitlust jalgpalli EM finaalturniirile pääsu eest sõltuvad nüüd Sloveenia ja Serbia kohtumise tulemusest.
Nende kahe meeskonna vastasseis selgitab, kas Eesti lõpetab alagrupi teisel kohal ja pääseb play-off'idesse võitlema koha eest finaalturniiril.

Serbia meeskond peab Eesti edestamiseks alistama võõrsil Sloveenia, viigist serblastele ei piisa. otsepilti saab näha ETV2-st kell 21.45.

PRAAD: Veel eelviimast päeva on võimalik Selverist ühe liiduraha eest praadi osta. Laadaeineks ristitud kartuli ja kastme söögipoolis kaalub piisavad 350 grammi.

ILM: Täna liigub üle Eesti ja Soome madalrõhulohk, milles kujuneb uus tsüklon. Sajab vihma. Tuul on öösel lõunakaarest, päeval läänekaarest. Sooja on 6 kuni 11 kraadi. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Sõnn püüab tulutult salapäraseks hakata ning kalad näevad tegelasi, kes salaja tema vastu töötavad. Uuri SIIT!

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!