KULTUUR: Täna algab juba 15. korda muhulaste suve tippsündmus Juu jääb. Paraku on festivalipassid juba läbi müüdud. Mõnusaid kontserdielamusi neile, kes õigel ajal endale pääsmed lunastasid!

Kes Muhku sõita ei plaani, siis Õllesummer ootab teid alati - rohkelt sööki, jooki ja kultuuri!

TV: Täna õhtul saab TV3-st vaadata ülimenuka "Ürginstinkti" täiesti läbikukkunud järge "Ürginstinkt 2". Kuigi ka filmi teises osas mängib peaosa Sharon Stone, pole ta pooltki nii seksikas kui esimeses osas. Film algab kell 22.15. Täpsemalt saad täna telekast tulevaid asju leida SIIT!

KINO: Kinno me teil täna ei soovitagi minna. Kuna juba järgmisel nädalal esilinastub Harry Potteri saaga viimane film, siis on õige aeg kõik esimesed kuus osa kodus ära vaadata. Videoplanet või kodune videoteek on kindlalt selles osas abiks.

SPORT: Nõmme Kalju kohtub jalgpalli Euroopa liiga kvalifikatsiooniringi korduskohtumises Espoo Honkaga. Avamäng Soomes lõppes 0:0. Tänane matš algab A. Le Coq Arenal kell 19.30.

HEA OST: Kel Õllesummeri jaoks raha ei jätku, siis Maximast saab 4,2% pooleliitrise Bear Beeri kätte vaid 48 senti eest!

NUNNUMEETER PÕHJA: Koit Toome on oma "Mäletuste tuuriga" täna Haapsalus.Pileti hind 12 eurot.

leidsin sahtli põhjast ma
vana foto ning jäin vaatama
mu elus olnud hetki
inimesi, ennast ka
Pooljuhuslikult siis
ajas tagasi ma rändasin
ja nägin ennast taas
majas kus ma kasvasin

ILM: Päeval on pilvi rohkem. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati võimalik äike. Puhub kirde- ja idatuul 3-9 m/s,ikese ajal on tugevamaid tuulepuhanguid. Sooja on 21..26°C.Ilmateate kohta loe lähemalt SIIT!

HOROSKOOP: Seda, kas Jääral läheb armuasjades hästi või on kaladel tööl täna madalseis, loe SIIT!