TV: Kanal 12 näitab legendaarse, kuuldavasti Nõukogude Eestis beebibuumi vallandanud erootikafilmi "Emmanuelle" 2004. aastal vändatud järge "Emmanuelle - seksijumalanna". Film algab 23.25 ning tuleb märkida, et lastele see vaatamiseks ei sobi.

KONTSERT: Singer Vinger jõuab oma juubelituuriga täna Võrru Kubija laululavale. See on nende viimane kontsert ning kõik, kes pole veel Sinku Vinkut näinud, kuid sooviks seda, siis padavai Võrru!

KINO: Smurfid on vallutanud Eestimaa ning üllatus-üllatud, väikesed sinised elukad räägivad puhtas eesti keeles. Smurfide seiklusi saad vaatama minna suurematesse kinodesse.

SPORT: Spordis on tippsündmuseks Kiviõlis toimuv motokrossi MM-etapp külgkorvidele. Esimene sõit algab Ida-Virumaal kell 13.30 ja teine 16.00. Mitmekesine võistlusprogramm ise algab aga juba kell 9.00.

SOODNE OST: Koolilaste vanemad! Rimis maksab hea tintenpen vaid 1.99, tavahind 2.29.

HOROSKOOP: Vähkidel on hea võimalus likvideerida võlgu ning lõpetada poolikuid asju. Teised võivad uurida, kuidas neil tänane päeva läheb SIIT!

ILM: Tulev vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, võimalik äike. Puhub ida- ja kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 20..27°C.Täpsemalt vaata SIIT!