KINO: Viru keskuse katuseterassil hakkab kell 21:00 klassika: "Voonakeste vaikimine".



Nooruke FBI agent Clarice Starling (Jodie Foster) peab asuma koostööle eluks ajaks vangi mõistetud geniaalse psühhiaatri ja inimsööjast psühhopaadi doktor Hannibal Lecteriga (Anthony Hopkins). Tema abiga loodetakse tabada sadistlik sarimõrvar Buffalo Bill, kes röövib noori naisi ja nülib oma ohvrite naha.


Teiste FBI agentidega koostööst keeldunud Lecter pakub Clarice'ile vahetuskaupa - vastutasuks Buffalo Billi tabamiseks saadud info eest peab Clarice rääkima Lecterile oma minevikust. Fosterile ja Hopkinsile Oscarid toonud tegelaste vahel kujuneb kummaline sümpaatia ning nende kassi-hiire mäng pakub filmi pinevamaid stseene.


TV:
TV3 näitab kell 20:00 uut saadet "Elu veinimõisas".


Kuus eesti tipplauljat ja heliloojat seavad sammud Barton Guestieri veinimõisa Chateau Magnol. Koos on plaanis laulda, koguda inspiratsiooni ja võtta mõisaelust kõik, mis võtta annab. Karmid tõsiasjad saabuvad aga juba esimesel päeval - kadunuks jäävad kohvrid ja ka üks reisikaaslane. Veinimõisa asuvad teele Maarja-Liis Ilus, Lenna Kuurma, Tanja Mihhailova, Sven Lõhmus, Mihkel Mattisen ja Ivar Must. Saatejuht Alari Kivisaar.


HEA PAKKUMINE:
Täna on Delfi Diilil tore pakkumine - söö nagu Ameerikas! Vaid 7 eurose
voucheriga
saad suure Texas burgeri veiselihast pihvi, friikartulite ja ubadega + 0,8 l Saku Originaali restoranis BabyBack Ribs & BBQ. Vaata pakkumist
!


Samuti on täna Eesti Kunstimuuseumi filiaalidesse sissepääs vaid 1 €!


ILM:
Täna on taaskord pilves selgimistega ilm. Pärastlõunal alates saartest hakkab sadama vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-12, rannikul puhanguti 15, saartel kuni 18 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Sooja on 15..19°C. Loe ilmast lähemalt
.


HOROSKOOP:
Vähid tunnetavad eneses uut energiavoolu ning soovi jagada oma armastust kellegagi, kes juba praegu teie elus figureerib, kuid lihtsalt sõbrana ja ka Kaksikutel on täna suur võimalus armuda.
Uuri lähemalt
.


Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!