KULTUUR: Kujutad ette oma päeva ilma mobiilita? Kui ei, siis ettekujutuse aitab luua Kumu kunstimuuseumi fuajees aset leidev videodokumentatsioon. Kunstnikerühmituse You Must Relax performance "Päev ilma mobiilita" on tasuta ja leiab aset kell 11.00-18.00.

TV: Kui ei ole plaani minna õue, siis saab meelt lahutada ja naerda koos TV3ga, kus linastub "Kuum pirukas 4".

Olge valmis hammustama uut maitsvat tükki kuumast pirukast! Steve´i noorem vend Matt on saadetud laagrisse, sest teda ähvardab koolist väljaviskamine. Matt püüab sokutada laagrisse piilukaameraid, et teha videot teemal metsikud tüdrukud. Kuid siis armub ta laagrikaaslasesse Elyse´i ning meetodid, mida ta kasutab enda vaoshoidmiseks, ei jäta kedagi külmaks...

FILM: Coca Cola Plazas esilinastub film "Mida oodata last oodates". Kui tahad teada, mida sellest filmist oodata, siis vaata treilerit:

HOROSKOOP: Skorpionid tunnevad täna keelatud vilja magusust. See võib aga tulevikus tõelisi kannatusi valmistada. Huvi tekib müstika ja sügavate teemade suhtes. Teised tähemärgid vaadaku SIIA!

ILM: Öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma, võib olla äikest ja sadu on mitmel pool tugev. Puhub läänekaare, algul mandri idaservas kagutuul 3-9, ajuti ulatuvad puhangud 12-15 m/s. Sooja on 6..10°C. Päeval on vahelduv pilvisus. Kohati sajab hoovihma. Õhtul selgineb. Puhub edelatuul 4-10, puhanguti 12-15 m/s. Sooja on 10..16°C.

RUMM JA PIRAADID: Kariibimere piraatidele kohasesse vormi aitab sind viia Maxima, kus 0,5 l Caribba rummi maksab vaid 5,99 EUR.