TELEVIISOR: Naljamehi naerutab TV3 komöödiaga "Kuum pirukas 3", tõsisemaid inimesi hirmutab Kanal2 õuduspõnevikuga "Surnud linnud". Mudilastele linastub ETV2-s lastesaade "Muumioru lood".

PIDUTSE KOOS TUDENGITEGA: Kellega siis veel? Just nemad teavad, kes peo käima tõmbab. Seekord on selleks Tanel Padar & The Sun. TTÜ staadionil hakatakse Tudengifesti raames näppe loopima kell 19.00.

KINO: Vaheta päikeseprillid 3D omade vastu ja mine Solaris Kinno "Tänavatants 2" vaatama.

Pärast piinlikku kaotust tantsurühmale "Invincible" võtab tänavatantsja Ash (Falk Hentschel) endale eesmärgiks panna kokku parimatest tegijatest rühm, et revanshi saada. "Tänavatants 2" on haarav 3D-vaatemäng, mis ei jäta külmaks kedagi, kellele meeldivad metsik tants ja kaasakiskuv muusika. 

ILM: Öösel pilvisus tiheneb ja sadu levib saartelt mandrile. Puhub lõuna- ja edelatuul 6-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 10..15°C. Päev on pilvine ja hoovihmadega. Pärastlõunal läheb saartest alates selgemaks ja õhtuks sadu lakkab. Puhub edelatuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 12..17, Lõuna-Eestis kuni 19°C.

HOROSKOOP: Ott Leplandil ja teistel sõnnidel on suurenenud vajadus usalduse ja läheduse järele. Nende meeleolu on veidi nukker ja sõnnid kipuvad meelde tuletama vanu probleeme. Tegelikult tuleks aga ennast julgemalt välja elada! Teiste tähemärkide päevaprognoosi leiad SIIT!

ÕLU: Kui sina ütled õlu, siis Maksimarket, Konsum ja AjaO ütlevad Žiguli, sest just seal maksab õlu Žiguli vaid 0,55 EUR.