LASTEKAITSEPÄEV: Pirita rannas toimub keskkonnahariduslik perepäev 1.juunil 2012 10.00-14.00.

Perepäeva juht on loodussõbralik Nähka, kes kangesti tahab teada, mis looduses ja ümbritsevas keskkonnas toimub ning miks just asjad niimoodi on loodud.
Lisaks on lastel võimalus meisterdada omale tuulelohe ning hiljem rannas seda lennutada. Tore tegevus on ka liivakaartide meisterdamine, miks mitte teha rannas valmis üks tore sünnipäevakaart sõbrale või jõulukaart vanaemale kuuma rannaliivaga? Lisaks on metsaservas aktiivõpperada, kus pisut saab nuputada metsloomade mõistatusi.

TV: "Kuum pirukas 6" TV3s

Erik Stifler, Ryan ja Cooze lähevad kolledžisse ja liituvad seal koheselt kurikuulsa Beeta maja korporatsiooniga, mis on tuntud oma metsikute pidude ja reeglite rikkumisega ning mida juhib legendaarne Dwight Stifler. Hiljuti sõbranna poolt maha jäetud Erik püüab oma tõelist mina avastada, Dwightil aga on käed tegemist täis, et päästa Beeta maja nohikute korporatsiooni poolt ähvardava hävingu käest.

KINO: Katusekinos näeb "Oliver Twisti".

HOROSKOOP: Kaljukitsed on täna ootamatult avatud ja nende enesekriitika on peaaegu olematu. Hea päev oma tunnete avaldamiseks kaaslastele, kuid vältima peaks liigset pealetükkimist. Teised vaadake SIIA!

ILM: Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Paiguti võib tekkida udu. Puhub kagu- ja lõunatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 1..6, maapinnal kohati -2, saartel kuni 9°C. Päeval pilvisus tiheneb. Alates saartest hakkab vihma sadama. Saju intensiivsus suureneb õhtuks. Puhub kagu- ja lõunatuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on 11..16°C.

KRIIS: Kuu lõpp ja raha napib? Paki kartulikrõpse Lays's saad kätte 0,98 EURiga Grossi toidupoest.