ILM: Öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub loode- ja läänetuul 4-9, põhjarannikul öö hakul kuni 13 m/s. Sooja on 7..12°C. Päeval on pilves selgimistega ilm. Hoovihma tõenäosus on suurem Kesk-, Lõuna- ja Ida-Eestis. Õhtul saju võimalus väheneb. Puhub läänekaare tuul 4-9 m/s. Sooja on 13..18°C.

HOROSKOOP: Täna võivad kaljukitsesid ees oodata ootamatud pakkumised või satuvad nad mingil moel avalikkuse ette. Aktiviseeruvad esinejaomadused aga samas ka eneseimetlus. Teised tähemärgid vaadake SIIA!

TV: "Selgeltnägijate tuleproov" TV3s.

Kas aadlisoost inimestel on eriline energia või välimus? Seda püüavad sensitiivid teada saada esimeses katses. Järgmine ülesanne pole lihtsamate killast, sest kirjeldada tuleb üht erilist kohta, mis on sensitiividest enam kui 30 kilomeetri kaugusel ning asub sügaval maa all. Viimases katses üritavad sensitiivid tuvastada noore naise traagilise surma põhjust. Selleks peavad nad aga võtma ühendust naise vaimuga.

KINO: Rokiajastu kinos Solaris.

MAJAPIDAMINE: Ilm ei ole suurem asi, mistõttu on hea teha koduseid toimetusi. Pese näiteks pesu! Rimides saab pesupulber Arieli kätte tavalisest pea poole soodsamalt.

TEATER: Viimsi Vabaõhumuuseumis mängitakse "Ekke Moori".