KINO: Praegusel ajal oleks imelik soovitada mõnda "tavalist" kinofilmi. Mine PÖFFile! Ükskõik, mis filmi vaatama - kõik on väärt vaatamist!

TV: ETVs on käimas portreekuu ning täna kell 22.10 ongi eetris portreefil Muammar Gaddafist.

1980. aastatel oli Liibüa riigipea kolonel Muammar Gaddafi Euroopa ja Ameerika vaenlane nr 1 - rahvusvahelise terrorismi mahitaja heitis Tripolist läänemaailmale ülbelt vaenukinda. 20 aastat hiljem oli toonasest vaenlasest saanud kallis sõber ja liitlane, kes end meeleldi näitas maailma riigipeade seltsis. Tänavu vallandas tormiline araabia kevad rahutustelaine, mis pööras ka Liibüas elu pahupidi, kuni 20. oktoobril lõpetasid revolutsioonisõdurite kuulid aastakümneid valitsenud diktaatori ajastu.


SOODNE OST: Grossi poes maksab sibulakilo vaid 18 senti! Kõlab nagu Prantsuse sibulasupipäev!


ILM:
Käes on miinuskraadid! Päeval on enamasti pilves ilm. Sadu levib üle Eesti kagusse. Lääne-Eestis sajab vihma ja lörtsi, Ida-Eestis sajab lörtsi, kohati võimalik lumi. Mitmel pool jäidet. Puhub lõunakaare tuul 3-9 m/s, õhtupoolikul pöördub saartel loodesse. Õhutemperatuur tõuseb Ida-Eestis -1...+1, Lääne-Eestis +2..+4, saartel kuni+6°C-ni.Täpsema ilmainfo leiad SIIT!


HOROSKOOP: Vähk, täna on päev, mil suudate mõtelda realistlikult ning oskate leida loogilisi seletusi ka väga keerulistele asjadele.Teised lugege enda horoskoopi SIIT!