HOROSKOOP: Oh jumal hoidku meid kõiki täna Lõvide eest, kes tahavad kõik südamest ära rääkida. Hoidke inimestest igaljuhul eemale, keegi ei viitsi teie probleeme kuulata. Teised astraallojused vaadaku oma hoiatusi SIIT

TEE ÄRA: Täna on see päev, mil iga mats võtab reha või labida, pastapliiatsi ja paberi, prügikoti või ükskõik mille, et seltskonnas tarka nägu teha, leida armastus, eneseteoses või ükskõik mis muu, mida Teeme ära! plakatitel välja reklaamitakse. Info SIIT, veel jõuad liituda!

ILM: Oh häda, öösel pilvisus tiheneb ja levib igalpoole. Nagu magus lõhn õues ennustab, siis on kohati võimalik ka äike, mitte päike. Üsna jahe ja tuuline on ja kogu see jama jätkub ka hommikul. Põhimõtteliselt ei tasu suhkrust ja maasikavahust persoonidel tänaval eriti palju liikuda. 

FILM: Kõht ette, miljoni dollari tüdruk! Ehk siis TV3 on komöödia lainel ja Kanal2 näitab poksitragöödiat. Lahe! Need on veel üsna erineval ajal kah, et saad mõlemat peaaegu täielikult näha. 

KANA: Kana-kana-kana...hakkliha? Ei, hoopis koib. Grossi poes ei taheta kana eest saada peaaegu punast krossigi, ainult 1,68 eurot, mida on jumala vähe, ausalt. 45% maha!

HEA MUSS: Mikk Tammepõld ja Laur Joamets esinevad Scotland Yardis, mis on küll kallis soomlastele mõeldud raha kokkukraapimise koht, aga hea muusika eest tasub äkki paar eurot õlle peale kulutada? Või mis sa arvad, kallis Publiku lugeja? Meie igaljuhul soovitame, sest Mikk laulab ja näeb välja nagu Jeesus ja Laur mängib nagu Jimi Hendrix.