VANALINNAPÄEVADE raames on täna tervisepäev! Kogu kava leiad SIIT.

Publik soovitab:

10.30-11.15 toimub tasuta püstijalajooga – lihtsad harjutused algajatele Komandandi aias. Kogunemine toimub Kiek in de Köki kõrval.

LISAKS toimub Vanalinnapäevade raames näiteks ka kell 18.00 tasuta IMPROteatri võistlusmatš. Eesti Teatri- ja Muusikamuuseumi Assauwe hoovis. 

MUUSIKAT: teeb Raekoja platsil kell 21 Lenna Kuurmaa koos Politsei- ja Piirivalveorkestri ning Tallinna Ülikooli Meeskooriga.

TELEEKRAANIL: Kell 22.05 saad Kanal 2s teada, kuidas käitub "Hoidja" ametis Steven Seagal ning kell 21.30 tegutseb TV3s meie lemmikarst House! 

KINOS on "Mehed mustas" lausa kolmes dimensioonis!

ILM: Teisipäeva öösel liigub madalrõhulohk üle Eesti. Ilm läheb pilve ja vihmahood levivad Põhja-Eestist lõuna poole. Võib äikest olla. Puhub põhja- ja loodetuul 4-10, rannikul puhanguti 12-15 m/s. Õhutemperatuur on 6 kuni 12 kraadi.

Päeval tekib Leedu ja Läti kohal uus osatsüklon ja Eestit katab selle põhjaserv. Paljudes kohtades sajab hoovihma ja pärastlõunal võib ka äikest olla. Saju võimalus on väiksem vaid Loode-Eestis. Puhub põhja- ja kirdetuul 3-9, läänerannikul 6-11, puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 10 kuni 15 kraadi.

HOROSKOOP: Vähk on täna hea psühholoog. Võimalik, et ta suudab eneselegi ootamatult lahendada mõne keerulise probleemi ja tungida kerge vaevaga asja tuumani. Mis rollist muud tähtkujud täna end leiavad, saad teada siit.