ILM: Kõige tähtsam on ikka ilm! Kas võtta kapist bikiinid või vihmavari? Oodata on vahelduva pilvisusega ilma. Paljudes kohtades sajab äikesevihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 3-9, äikese ajal on tugevamaid tuulepuhanguid. Sooja on 23..27, Kirde-Eestis kuni 30°C.

HOROSKOOP: Jääradel on täna kalduvus üle pingutada. Vältige ületöötamist ning söögi ja joogiga liialdamist. Leidke võimalus lõõgastumiseks või sõpradega suhtlemiseks. Mida toob aga horoskoop teistele tähemärkidele? Vaata SIIT.

SPORT:
Kõik vormel 1-e fännid kogunevad televiisori ette juba kell kolm, et vaadata, kes saab Saksamaal Nürburgringil võidukarika. Kvalifikatsiooni võitis Red Bulli piloot Mark Webber, austraallasele järgnesid britt Lewis Hamilton (McLaren) ja valitsev maailmameister Sebastian Vettel (Red Bull). Kellele hoiad pöialt sina?

TELEVISIOON: Täna korratakse Briti ühe armastatuima kriminaalsarja "Midsomeri mõrvad" osa "Talent For Life" ("Oskus elada"). Just seda lugu peavad krimisarjade gurmaanid üheks perfektsemaks osaks "Midsomeri mõrvade" ajaloos. Vaata ja veendu ise!

RETSEPT: Veel viimaseid päevi saad aiast või turult maasikaid. Kasuta seda võimalust ja tee perele ning sõpradele maitsev maasika ja valge šokolaadi kook. Ettevaatust! Kui koogi valmis saad, ära seda üksi nahka pista! Retsepti leiad SIIT.