ILM: Temperatuur püsib plusspoolel ja ka vihmavaju pole mandrielanikel homme tarvis. Päike näitab oma soojemat külge, kuid saarlasi võib kostitada lörtsisadu. Täpset ilmaprognoosi näed SIIT.

KULTUUR: Vanemuise suures majas saab vaadata "Kalendritüdrukuid". Tegemist on Ott Sepa lavastusega, mille eest 9-15 eurot välja käia liig ei ole, sest naised, kes üllal eesmärgil lavastuses raha koguvad, vajavad su kohalolu!

HOROSKOOP: Tänane päev toob Lõvide ellu sündmusi, mida nad on põhjustanud oma käitumisega minevikus - mõtle enne võõrale numbrile vastamist ja ukse avamist hoolikalt järele, mis sa korda saatnud oled! Võta seejärel sellega kaasnev vastu ja püüa nüüd igast olukorrast midagi õppida - ka valus õppetund on ikkagi õppetund! Mis teisi tegelasi täna ees ootab, näed SIIT

KINO: "Karm tõde" ootab teadasaamist. Üritades päästa oma Hispaanias röövitud perekonda, paljastab noor ameeriklane vandenõu. Põnevusfilmis astub üles näiteks järgmine Superman Henry Cavill ("Tudorid", "Surematud"), lisaks Bruce Willis ("Visa hing"), Sigourney Weaver ("Avatar"), Caroline Goodall ("Schindleri nimekiri"), Joseph Mawle ("Troonide mäng"). Seda staarideparaadi peab nägema.

TV: Kell 20.30 TV3s "Sind otsides"

Rostovi oblastisse jäänud tütar Nataljaga kohtus Hiliard viimati 30 aastat tagasi, kui Natalja oma abikaasa ja äsja kolmeseks saanud tütrega tal Kohtla-Järvel külas käis. Pärast seda kohtumist saatsid isa ja tütar teineteisele veel mõned kirjad, ja siis ühendus katkes.

Märuliaustajad saavad aga jälgida, kuidas kulgeb Kanal 2 eetris kell 22.45 "Operatsioon Mõõkkala".

POES: Prismast saad One Sensations kondoomid vaid 1,99 eest!