ILM:
Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 2-8, hommikuks tugevneb loode- ja põhjatuul saartel ja rannikul 5-10 m/s. Õhutemperatuur on 2..7°C. Päeval on päikesepaisteline ilm. Puhub põhja- ja loodetuul 4-10, rannikul puhanguti 12 m/s, õhtul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 9..15°C, tuulepealsel rannikul on jahedam. Haljalas öeldi, et kui volbripäeval sajab vihma, siis vanad nõiad vihtlevad. Seekord vihtasid likku panna ei ole vaja! Täpsemat ilma vaata
!

PEAPARANDUS: Olid alkoholimüügi sooduskampaaniate püsiklient, tarbisid eile oma saagi viimse tilgani ja proovisid, kas luuaga tõesti saab lennata? Kui see täna tunda annab, siis meil on Sulle rohtu. Ka kauboidele Metsikus Läänes ei olnud pohmell võõras ning nemad teadsid seda ravida teega. Kes aga lootusrikkalt Liptoni teepaki järgi haarab, pidagu hoogu. Tee tuleb keeta jänese pabulatest. Keegi ei ole öelnud, et järgmise päeva peonähtude ravimine kerge peaks olema.

TÖÖRAHVA PÜHA: Eestis algas suurejooneline maipühade tähistamine nõukogude võimu kehtestamisega. Ametlikest rongkäikudest tuli osa võtta õppuritel ja töötajatel. Sündmust kajastati raadio ja TV vahendusel ja selle meedia pool on võrreldav tänaste jõulupühadega.

VOLBRIPÄEV AJALOOS: Tartus muutsid volbripäeva eriliseks korporandid, kes rongkäiguga Toomemäele siirdusid ja akadeemiliste isikute kujude päid šampusega pesid. Peeti kõnesid, tehti lõket ja lauldi. Varahommikul mindi õllekorve kandes laevaga Emajõele sõitma.

HOROSKOOP: Sõnnid peaksid täna olema tähelepanelikumad, kui tavaliselt. Nad püüavad tungida iga hinna eest asjade tuumani ning mõista üksikasjalikult inimeste käitumismaneere. Teised vaadake SIIA!