Täna on Püha Patricku päev. See on enamasti 17. märtsil tähistatav katoliiklikku päritolu usupüha, millest 20. sajandil kujunes ülemaailmselt tähistatav Iiri kultuuri püha. See sai nime Iirimaa tuntuima kaitsepühaku Püha Patricku
järgi.

HEAD BETOONIPÄEVA! Eestis peeatkse täna Betoonipäev. See on tähtpäev, mida tähistatakse Eestis iga aasta 17. märtsil alates aastast 2000 Eesti Betooniühingu initsiatiivil. Et betoon on oluline ehitusmaterjal, on betoonipäev mõeldud betooni ja betoonehitiste tutvustamiseks arhitektidele, projekteerijatele, ehitajatele, ehitusmaterjalide tootjatele ja ehitiste tellijatele. Betoonipäeval tutvustatakse ka mõnda olulist välismaa arhitekti ja kuulutatakse välja konkursi aasta betoonehitis võitjad.

ILM: Öösel: Muutliku pilvisusega ja olulise sajuta ilm. Kohati on udu ja jäidet. Puhub edelatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -3..+2°C. Päeval: Muutliku pilvisusega ja olulise sajuta ilm. Puhub edelatuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 12-15 m/s. Õhutemperatuur on 2..8°C. Rohkem vaata SIIT.

HOROSKOOP: Jääral võivad täna tekkida probleemid naabrite või sugulastega. Kuid samas on hea päev suhelda lastega või võtta ette ekstreemseid matku loodusesse. Teiste tähemärkide kohta loe SIIT.

TELEVISIOON: ETV näitab laupäeva õhtul "Midsomeri mõrvu". Tee endale tassike teed ja võta küpsis kõrvale. Mõnus ühtu on garanteeritud!

Seekordse osa nimi on "Peidus loom"

Ameerikast saabub onule külla õetütar, keda ammu surnuks peeti. Onult ei jõuta selgitust küsida, kuna samal ajal leitakse ta tapetult. Niidid viivad uurijad mitmekümne aasta tagusesse aega, kui lahkunud vanahärra pildistas vabameelsete noorte kogunemisi.