KINO: Soome kinolegend Aki Kaurismäki uus komöödia "La Havre" linastub Artises. "Boheemide elu" vaimus Aki Kaurismäki värskeim tragikomöödia Prantsusmaa sadamalinna Le Havre'i kingaviksijast, kelle missiooniks saab päästa väljasaatmise eest põgenenud Aafrika poisike.

TV: Saade "Avameelselt" on sel korral pühendatud hiljuti lahkunud Revo Jõgisalule. "Avameelselt" algan kanal2-s täna kell 21.00.

Toe Tagi laulja Revo, noor ja tugev mees, kisti meie seast ära raske haiguse tagajärjel kui ta oli kõigest 35 aastane. Esmakordselt räägivad avameelselt läbielatust tema lähedased: elukaaslane, ema ja sõbrad. Kas Revo lähedased on andestanud arstile, kes jättis õigel ajal sünnimärgi proovid võtmata. Kuidas möödusid Revo viimased tunnid meie seas. Mis toimub Revo ema hinges, kes kaotas oma ainukese poja. Näete ka kaadreid Revo esinemisest laval vaid loetud päevad enne surma. Miks läks Revo rahvale nii korda ja mis võiks olla tema sõnum meile. Seda saadet tehes olid saatejuhtide mõtted, kõikidega, kes on kunagi kaotanud oma lähedase. Otsisime vastuseid küsimusele, kuidas tulla toime kaotusevaluga ja kuidas minna edasi. Vastuseid annab ka 10 aastat tagasi mehe kaotanud nahakunstnik Marje Taska. Saade on valminud Revo Jõgisalu mälestuseks.

SOODNE OST: Vau! Säästukas on sealiha abatükk 53% odavam, makstes vaid 2.99 kilo!

ILM: Täna on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edelatuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 14..17°C.Lähemalt loe ilmast SIIT!

HOROSKOOP: Skorpion, täna on hea päev suurpuhastuse või remondi tegemiseks.Teised lugege enda horoskoopi SIIT!