ILM: Öösel on pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab hoovihma, kohati võib olla äikest. Puhub ida- ja kirdetuul 3-9, saartel ja rannikul puhanguti kuni 12 m/s, äikese ajal on tugevamate puhangute oht. Sooja on 13..18°C. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm, mitmel pool sajab hoovihma, pärastlõunal saju võimalus väheneb, puhub idakaare tuul 3-9, saartel ja rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 21..26, Lõuna-Eestis kuni 28°C.

HOROSKOOP: Veevalajad, on aeg öelda oma arvamus avalikult välja, võite saavutada rohkem, kui lootagi julgesite. Samas peaksite tähele panema ka teisi enda ümber. Teised saavad häid näpunäiteid SIIT

WC-PABER: Grossi poes on suur pakk Serla tualettpaberit lausa 60% soodsam. Häda ei anna häbeneda ja see on üks asi, mida meile kõigile on vaja ning ilma ei saa. Nagu Stockmanni hullud päevad paar korda aastas ilmekalt tõestavad...

MÕISA KARNEVAL: Kui Õllekas on ammu kopa ette visanud, siis on aeg oma kodinad kokku pakkida ja linnast minema tõmmata - hea koht selleks on Mõisa Karneval Mooste mõisas, kus saab näha kõiki karvaseid ja sulelisi alates Mahavokist lõpetades strippar Marcoga. Lisaks saab puhkpilliorkestri saatel ujuma minna, kohal on diskotraktor ja tehnokart. Täiesti haige, mine kindlasti!

ÕLLESUMMER: Täna esineb Õllekal Manic Street Preachers, mis on lausa nii kõvade meeste bänd, et neid näeb Baltikumi regioonis igal suuremal festaril - ka Positivusel. Aga kuna Tallinna Lauluväljak on meile tunduvalt lähemal kui Salacgriva (kui artikli lugeja muidugi Valgas ei ela), siis miks mitte minna? Seda küll iga päev ei juhtu, et saaks 15 euro eest vaadata niivõrd kuulsat ja head bändi!

Muide, Õllesummeril ja Mõisa Karnevalil on ka midagi ühist. Ei, mitte õllejoomine, vaid ansambel nimega The Happy Endings.