KULTUUR: "Raudmees" jõuab Tallinnasse. GUnnar Grapsist jutustavat muusikali mängitakse Salme kultuurikeskuses. Etendus algab kell 19.00 ja piletid maksavad 15-17 eurot.

TV: Kanal 2 näitab kell 20.35 tutikat filmi "Umbkotid".

Uus komöödialavastus menufilmi ”Jan Uuspõld läheb Tartusse” tegijatelt. Aferist Rain (Rain Tolk) üritab iga hinna eest reklaamimaailmas kanda kinnitada ja ta mässib oma avantüüri ka eluvõõra filmilavastaja Andrese (Andres Maimik). Neil õnnestubki ühele firmale kaela määrida suurejoonelise reklaamifilmi idee, aga sellest hetkest hakkab kõik lootusetult kiiva kiskuma... Teistes osades löövad kaasa Ott Sepp, Jüri Aarma, Madis Kalmet, Katrin Pärn, Beatrice, Ilma Peep ja paljud teised.

KINO: Kinno jõuab Eesti-Soome ühisfilm "Rat King".

HOROSKOOP: Kaksikud, tunnete ennast täna veidi üksikuna, kuid samas pole
teil julgust helistada inimesele, kellega koos tahaksite olla. Püüdke
oma hirmust üle saada! Teised lugege horoskoopi SIIT!

ILM: Täna on peamiselt pilves ilm. Mandril sajab lund ja tuiskab. Saartel ja läänerannikul tuleb ka lörtsi ja vihma, on jäiteoht! Puhub kagu- ja lõunatuul, saartel edela- ja läänetuul 7-12, puhanguti 15 m/s, põhjarannikul puhanguti 20 m/s, pärastlõunal pöördub tuul Lääne-Eestis edelasse ja läände ning nõrgeneb. Õhutemperatuur on -2..-7, saartel ja Lääne-Eestis 0..+2°C. Lähemalt lugege ilmast Delfi ilmalehelt.