TV:
Tallinna televisioonis näidatakse Prantsusmaa ja Suurbritannia ühistööna 2005. aastal valminud filmi "Matrjoškad", mis on filmiportaalis IMDb  saanud 7,1 punkti 10-st. Päris hea tulemus!

KINO: Kes pole jõudnud veel Transformierite kolmandat osa vaatama, siis pühapäev on ideaalne kinopäev, sest mis oleks parem, kui üks korralik action nädalat lõpetama.

PIDU: Kel pole pidutsemisest veel küllalt saanud, siis kohvik Komeedi terrassil alagab kell 18.00 mõnus ja muhe pidu nimega Soft landing, kus esitletakse vägevaid päikeseprille, mida muuhulgas kannab ka Rihanna. Sissepääs on kõigile huvilistele tasuta, dress code on lihtne ja suvine ning peole on oodatud kõik, kes peavad lugu mõnusast olemisest.

SPORT: Elion Estonian Cup maastikurattamaratonide sarja 4. etapp Aegviidus. Tallinna Rattamaratoni põhisõidu (58 km) start antakse Kõrvemaa matka- ja Suusakeskuses kell 12:00, AXA poolmaratoni (28 km) start on 13:20. Lisaks ootavad korraldajad 10:30 algavate Jänksi lastesõitude starti paar-kolmsada väikest ratturit. Esmakordselt on Kõrvemaal korraldatud kõige väiksematele ratturitele lastehoid, mis on avatud kella 11:00-st kuni 15:30-ni.

SOODNE OST: Kes Õllesummeril kogu raha maha laristas, siis teadke, et Maximas saab 400 grammise makaronipaki Big Nudeln kätte 39 sendiga. Publik ei saa garanteerida, et need ka maitsvad on...

ILM: Vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 20..27°C. Täpsemalt loe ilma kohta SIIT!

HOROSKOOP: Mida toob aga tänane päev Veevalajale, kas vihma kallab tema elus edasi? Seda loe
SIIT!

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!