PIDU: Rock Cafes saab täna Vennaskonda kuulata!

Ansambli asutasid 1984. aastal Mustamäel laulja Tõnu Trubetsky ja kitarrist Teet Tibar. Esimene kontsert toimus 23. oktoobril 1984 tollases Tallinna 49. Keskkoolis koosseisus Tõnu Trubetsky (laul), Teet Tibar (kitarr), Marco Rüütel (kitarr), Tarmo Kruusimäe (basskitarr), Andrus Lomp (trummid). Samal kontserdil esinesid veel näiteks Velikije Luki ja Metallist. Selles koosseisus jäi see ainsaks kontserdiks. Tänasel päeval koosneb Vennaskond järgmistest inimestest: Tony Blackplait – vokaal, Anti Pathique – basskitarr, Ed Edinburgh – kitarr, Hedwig Allika – viiul, Anneli Kadakas – trummid ja Henry Leppnurm – trummid. Kontserdiga tähistatakse ansambli 27. sünnipäeva.

Soojendavad: Köömes, Telly Addicts, Zlo

TV: Kanal2 näitab kell 22:00 "Ämblikmeest"!

Kahele Oscarile kandideerinud fantaasiarikas seiklusfilm tavalisest koolipoisist, kes avastas endas üle öö tekkinud kummalised võimed. Peter Parker (Tobey Maguire) oli täiesti tavaline, tagasihoidlik koolipoiss. Klassiekskursioonil bioloogialaboris hammustas teda aga geneetiliselt muundatud ämblik. Sellest päevast peale ei ole Peter enam kunagi tema ise - üleloomulikud võimed panevad ta tegema asju, mida ta isegi ei uskunud võimalik olevat. Peagi hakkab linnas levima legend Ämblikmehest, kes igal võimalikul viisil kurjus vastu võitleb.

TOIT: Kui tahad hommikusöögiks imemaitsvat peekonit süüa, siis võta jalad selga ja lippa Grossi poodi. Seal maksab hommikupeekon Nõo Lihatööstuselt vaid 1. 18 eurot!

ILM: Täna on vahelduva pilvisusega ja olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt läänetuul 3-9 m/s. Sooja on 8..11°C. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Head uudised Neitsile! Suudate nüüd edukalt hakkama saada närviliste ja abi vajavate inimestega. Teie rahulikkus aitab nii mõndagi teie kaaslast. Hea aeg kodu kaunistamiseks. Vaata oma kosmoselooma tänaseid iseärasusi SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!