MUUSIKA: Rock Cafe lavalaudadele astuvad väärikad (Seda kindlasti mitte igavas mõttes!) Kolumbus Kris ja Apelsin! Kui see üritus nädalavahetuseks käima ei löö, siis tuleb perearsti juures aeg kinni panna!

TV: Reedeõhtune sügisrebimine telekanalite vahel on pildikasti sõpradele siiras rõõm! Sedakorda saavutas väärika esiletoomise muhe Eesti-Saksa koostöös valminud mängufilm "Kõrini!" (2006). Loe märksõnu ja mõistad: tragikoomiline road-movie, lavastaja Peeter Simm, muusika Sven Grünberg, osades Maarja Jakobson, Rasmus Kaljujärv jpt. ETV-s kell 21.40.

SOODNE: Kuna on reede, siis võib ehk täiskasvanutele salamisi mainida, et Säästumarketist saab neli Faxe õlut kätte 2,05 euroraha eest. Pandiraha 32 senti tuleb samuti kaasa võtta.

ILM: Madalrõhuala kaugeneb Põhja-Venemaale kuid selle lohk ulatub Läänemerele ja põhjustab jätkuvalt hoovihmasid. Lääne- ja loodetuul on puhanguline. Öösel on 7-13, päeval 13-17 kraadi. Loe lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Täna on see tähtis päev kui jäära head omadused särama löövad ja kalad ootavadki kaaslastelt palju, võib-olla liiga palju. Uuri SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!