ILM: Kolmapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, paiguti sajab veidi vihma või lörtsi, puhub valdavalt edelatuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on -2..+2°C. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm, mitmel pool püsib kerge hoovihma võimalus, õhtul pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 12 m/s, õhtul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 5..10°C.

HOROSKOOP: Kaksikud suudavad täna olla peenetundelised ning arukad. Hea päev inimestega suhtlemiseks, kes vajvad tuge ja mõistmist, sest aidates teisi saate uusi ja huvitavaid ideid! Teised tähemärgid saavad avastamisrõõmu SIIT

TV: Põhimõtteliselt võib öelda, et kolmapäeva tavategevused ehk lotomäng ja "Pealtnägija" vaatamine võivad täna kõrvale jääda, sest TV3 näitab legendaarse telemehe Toomas Lepa vastuolulist dokumentaalfilmi Eesti armastatumaist ja vihatuimast poliitikust Edgar Savisaarest. Filmile järgneb ja eelneb stuudiovestlus, mida juhib Mihkel Raud, kus Toomas Lepa ja Valdo Randpere vahel lööb lõkkele tõeliselt (jah, TÕELISELT!) tuline vaidlus!

PEREJOGURT: Eesti Päevaleht just kirjutas, et Konjunktuuriinstituut peab hindade tõusu kõrvalmõjuks seda, et toodete mitmekesisus väheneb (ja on juba vähenenud)! Novot, nüüd tuleb sellele väitele sarvi teha, kuna müügile on tulnud uus jogurt, mis uudsuse puhul maksab Comarketis vaid 94 senti/liiter! Proovi ära!

PUBLIKU HUUMORI-ERI: Kui Sa veel ei teadnud, siis on lindudel keelatud öösiti liiga valjusti laulda. Ehk aitab see meil kõigil hommikul veidi kauem magada?