KINO: Sõpruse kinos on täna kell 18:00 võimalus vaadata filmi "Tallinna kilud"!

Jaak Kilmi & Kiur Aarma värske dokumentaalne tragikomöödia “Tallinna kilud” (Tallinn Spicy Sprats. The Canned Tales) küsib tallinlaste ja nende linna suhte kohta, taaslavastades 12 tavalise linlase isiklikke lugusid ja unenägusid.

Filmis kohtuvad elavate ja surnute lood, mälestused ja linnalegendid, lapsed ja luukered. Neid pealtnäha erinevaid lugusid seob pea 500 aasta aasta tagune mõrvalugu, sündmuspaigaks vana Tallinn. 12 tavalist tallinlast rekonstrueerivad kaamerate ees selle vana loo õigusest ja võrdsusest. Linnast, mis on tõmmanud teoorjuse eest pagenud talupoegi, alevitüdrukuid, kes unistasid töökohast Tallinna Kaubamajas, põhikooliharidusega lorusid, kes kinnisvarabuumi ajal ehitusplatsidel töötegemist proovisid, õrnu kunstnikuhingi, keda koduküla ahistas. Rääkimata igasugu muudest päevavarastest ja elukunstnikest, kes erinevatel aegadel siia elama on asunud. Kõik kinnitavad kui ühest suust: “Jah, linnaõhk teeb vabaks!”

TV: Kanal 2 näitab kell 21:25 Meeleheitel koduperenaiste uhiuut hooaega, kus tagasi on oodata kibestunud Pauli, kes kavatseb oma naabritele kätte maksta enda hülgamise eest.

Samuti saab kell 20:00 vaadata ka Võsareporteri uut hooaega! Seega saab jälle näha Võsapetsi lihtrahva probleeme lahendamas.

SOODNE OST: Kohvi on ju ikka tarvis juua, just seetõttu peaks kohviarmastajaid rõõmustama Säästumarketi tore pakkumine, kus 10 kolm ühes Jakobsi kohvi saab kätte vaid ühe euroga!

ILM: Vähese pilvisusega sademeteta ilm. Puhub kagutuul 3-10, saartel puhanguti 12-14 m/s. Sooja on 17..20°C. Loe ilmast lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Lõvidel on täna vastupandamatu soov teistele silma paista ja Neitsidel on õige hetk teha oma elus uuendusi ja muudatusi. Uuri lähemalt SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!