ILM:
Kuigi jaanipäevaks lubab hoovihma, on tänane jaanireede meeldivalt eestisuvine ning lubab mõned grammid päikest oma rakkudesse laadida - seda jagub kogu riiki ning kraadidki on üle 20.  Ära siiski täna üle pinguta, sest homme on veel tähtsam päev!

HOROSKOOP: Kaalud, teie peaksite püüdma olla tähelepanelikum situatsioonides, kus peate langetama tähtsaid otsuseid. Kui võimalik, siis lükake lõpliku otsuse tegemine edasi, aga ärge jaanijoogi valimist siiski kellegi teise hoolde usaldage. Oled muust tähemärgist, siis kliki SIIA. (Hoiatus: selle liigutusega võid kaotada ühe kalori).

VESINE KULTUUR: Pärnus on Watergate raames Tippude paraad. Kohal on tipud - loodame, et ka sina!, sest sela kuuleb Matveret, Linna-Iffi, Leplandi ja kõiki neid, kellega jaanilaupäeva tantsida tahad.

TELEKAS: pane palun täna kinni. Kui sa jalkata siiski elada ei saa, siis vajuta puldil sisselülitusnuppu alles kl 21.45.

KINOS: ei käi jaanireedel keegi, kuid kui meeletult söögiinspiratsiooni vajad, siis vaata Artises "Peakokka".

ÕLLESOOVITUS: Homme leiad majanduse rubriigist õlletesti, kuid kui pimesi ostma minna julged, tea, et Selveris on A Le Coq 0,33 pudel vaid 49 senti, samas poes autojuhtidele Baltika "0" 55 sendi eest. Sama raha eest saab Säästumarketist ka 0,5-liitrise Karl Friedrichi.