TEATER: Scapini kelmused - viimane etendus!

Tallinna Linnateatris saab viimast korda näha Scapini kelmuseid:

Linnateatri lavaauk täitub Elmo Nüganeni juhatusel taaskord noorusliku energia ja tempudega - mängitakse Molière’i komöödiat „Scapini kelmused“.

Jõuka isanda teenri Scapini kohta on mitmesuguseid arvamusi. Mõned peavad teda osavaks manipulaatoriks ja isekaks petiseks, kelle eesmärk on hoida oma nahka peremehe peksu eest. Teised näevad Scapinis aga nutikat kavalpead, kes paneb oma oskused mängu kahe noore armastajapaari aitamiseks, keda isad soovivad vastu nende tahtmist kellegi teisega abiellu sundida.

TV: TV3 näitab kell 22:15 põnevikku "Mitte sõnagi"

Dr. Nathan Conrad (Michael Douglas) on New Yorgis töötav prestiizhikas psühholoog, kellel on edukas praksis, ilus naine (Famke Janssen) ja armas tütar (Skye McCole Bartusiak). Ühel hommikul avastab mees ehmatusega, et tema silmatera on röövitud. Hääl telefonitoru teises otsas (Sean Bean) ei nõua mitte lunaraha, vaid 6-kohalist numbrit, mida teab vaid Conradi värske patsient Elisabeth (Brittany Murphy). Aega ülesande täitmiseks on 48 tundi, peale mida ei näe doktor oma tütart enam kunagi

SOODNE OST: Vaid ühe euroga saab suu magusaks! Selveris saab ühe euromündiga osta paki Doomino küpsiseid!

ILM: Pilves selgimistega ilm. Hooti sajab vihma, kohati on äikest ja sadu võib olla tugev. Puhub edela- ja lõunatuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 12-15 m/s. Pärastlõunal pöördub Lääne-Eestis läände ja loodesse 3-9 m/s. Sooja on 16..20°C. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Kalad kipuvad täna mängima uhket, kapriisset ja kättesaamatut. Uuri lähemalt SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!