JALGPALL: Eesti jalgpallikoondis alistas septembris Lilleküla staadionil EM-valikturniiris Põhja-Iirimaa koguni 4:1 ja võitleb jätkuvalt alagrupis teise koha eest.
Valiksarja viimane kohtumine peetakse täna Põhja-Iirimaa vastu Belfastis Windsor Park staadionil, kus võõrustajameeskond tahab koduseinte toel kindlasti Eesti käest revanši saada.
Kes Belfastis kohal pole, saab mängule kaasa elada ETV vahendusel kell 21.35-st.

JUUBEL: Punkansambel Psychoterror tähistab täna suurejoonelise galakontsertiga Tallinnas Von Krahli teatri baaris oma kahekümnendat sünnipäeva. Kontserdi erikülaline on sürrealistlik post-punk bänd Irwin Art Project. Lisaks DJ-d Villu Tamme ja Lotte Jürjendal.

FILM: Johnny Knoxville'i fännid, paluks tagajalgadele ning eel-aplausi! TV3-s kell 22.30 algab "Simulant" (USA 2005), mis räägib kahest mehest, kes püüavad pettuse läbi võla ära tasuda. Nimelt on tulemas paraolümpiamängud ja üks meestest, Steve, püüab jätta vaimupuudega inimese mulje, et võita võistlused ja auhinnaraha.

ILM: Täna saabub tsükloni kese Rootsi-Soome piirile. Tsükloni lõunaservas püsib tugev edelatuul. Vihma sajab peamiselt öösel, päeval vaid kohati. Õhutemperatuur on 9 kuni 14 kraadi. Loe ilmast lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Upsakad kaalud peavad hoolega oma upsakust piirama. Võib-olla siiski mitte skorpioni ees, kes täna huvitavaid tegelasi uurima kipub. Uuri SIIT!

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!