FESTIVAL: Festivali Rock Ramp teisel päeval on astuvad lavale Winny Puhh, Lenna, Zorg, Dramamama ja paljud teised kodumaised kvaliteet-tegijad. Samasse kohta saabuvad kell 12 mürinal ka Motorammu kaherattalised.

MUUSIKA: Meie mehe fännid seavad sammud aga Vanamõisa, sest just mainitud bändi saatel möllab seal suur suvesimman.

ODAV: Kui festivalid ja terrassid on su eurodest päris tühjaks tõstnud, siis sea sammud Säästumarketisse ja soeta 39 sendi eest legendaarne Podravka Vegeta maitseaine. Vegetaga maitsestatult muutub iga kapinurka jäetud juurikas, lihavaba vorst või makaron söödavaks!

TV: Miks oli aasta 1969 eriline? Muidugi! Õige, viis, istu. Siis valmis mängufilm "Kevade" ning seda must-valget ilu võib nautida ETV-st kell 21.30.
Võib köstri prillide peale kihla vedada, et Arno jääb seegi kord hiljaks.

SPORT: Kadrioru staadionil jätkuvad juunioride kergejõustiku Euroopa meistrivõistlused. Hommikupoolse osaga tehakse algust kell 10.00 ja õhtune programm algab kell 15.00. Medalitseremoonia toimub kell 21.00 traditsiooniliselt Vabaduse väljakul.

ILM: Öö on sajuta, pärastlõunal kohati hoovihmade ja äikese võimalus. Tuul on idakaarest. Öösel on 18 kuni 22, päeval 25 kuni 31 kraadi sooja. Loe ilmast Lähemalt SIIT!

HOROSKOOP: Kala tahab, et inimesed klassikaliselt käituks. Kahjuks käituvad kõik kosmilised tegelased suhteliselt ettearvamatult. Eriti neitsi ka kaksikud. Loe lähemalt SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!