Noore tudengi jõuluvisiidist sai hoopis vanemate lahutus, vahendab Mirror. Väljaandes Reddit avaldatud postitus räägib noorest tudengineiust, kes on kasvatatud vaimus, et enne abielu ei tohiks neiu mitte kellegagi magada. Hoolimata keeldudest, valis neiu enda ellu ikkagi peod ja noormehed.

Jõululaupäeval enda vanemate juurde saabunud nooruk sai vanemate juurde jõudes kutse enda kooliaegselt armastuselt, kes soovis, et tüdruk tema juurde peole tuleks. Kuna vanemate juurde tulekuks ei pidanud neiu vajalikuks raseerija kaasa võtmist, siis tuli tal peole minekuks enda isa oma laenata. Isa raseerijat kasutades ei mõelnud neiu enda herpesele, mis tänu raseerija laenamisele ka isa võis nakatada.

"Taipasin peale peole kutsumist, et ma olen enda raseerija maha unustanud. Otsustasin nii enda isa oma laenata," rääkis neiu ning lisas, et ei arvanud, et tema herpes nii isale võiks levida.

Neiu arusaam muutus paari kuu pärast, kui tema ema talle hüsteeriliselt helistas. Ema sõnul olid nad isaga lahutanud, sest mehel avastati herpes. Peale kuuldut hakkas neiu muretsema, et isa võis saada haiguse tänu tema hooletusele.

"Isa ütles mulle, et tal on herpes. Ta väitis, et pole mind petnud, aga ma ei suuda seda uskuda. Ma olen väga suures segaduses. Ei teagi, kas võiksin teda uskuda," kurtis ema tütrele.

Peale telefonikõne hakkas neiu muretsema, et võib ema ja isa lahkuminekus hoopis ise süüdi olla. Veidi uurides leidis ta aga tõe, et herpesesse on üsna ebatõenäoline haigestuda nahalise kontakti läbi, mistõttu jääb endiselt õhku küsimus, kuidas tema isa siis ikkagi herpesesse haigestus...