Endise kulturisti ning action-staarina tuntud Schwarzenegger ei toeta vanakooli maskuliinsust, mille kohaselt söövad tõelised mehed ohtralt liha. Ta astus hiljuti üles uues veganismile pühendatud dokumentaalifilmis "The Game Changers", mis keskendub justnimelt taimetoitlastelt tippsportlastele. Schwarzenegger, kes on taimsete toitude suur fänn, on enda sõnul enda lihatarbimist vähendanud suisa 80% ulatuses.

"Sellel, mida sa sööd, pole su mehelikkusega mingit pistmist. Ma ei poolda suhtumist, mille kohaselt on liha levinud arvamuse kohaselt midagi "tõelistele meestele". Mitte keegi teine ei tea paremini, mis tunde see tekitab kui mina, kes ma olen elanud selles maailmas," teatas ta, pidades silmas enda karjääri profisportlasena. "See kõik pole muud kui turundus. See pole reaalsus!" hoiatas ta.

"Miks on toores steik mehisuse sümboliks? Kuna see apelleerib meie aju primitiivsele osale, mis siiani reageerib küttide-korilaste prototüübile. Aga millal sa viimati oma toitu paljaste kätega püüdsid? Meil on aasta 2019! Need kulunud naljad, mille kohaselt on veganid nõrgad ja aneemilised, on kulunud ja ebatäpsed."