“Meie armas Heaven lahkus meie seast täna pärastlõunal kella nelja paiku, et olla koos Jeesusega. Mõned erksad tulukesed ei ole mõeldud seda tumedat ja julma maailma kannatama,” kirjutas tüdruku ema oma Facebooki lehel. “Laula koos inglitega, armas tüdruk, armastan sind!” Kurb lugu sütitas tule paljude südametes ning nad kirjutasid südantlõhestavaid kaastundeavaldusi. Tammy vastas neile: “Tänan teid, mu süda on murtud, ta oli elu ja valgus mu kodus. Hakkan teda kohutavalt igatsema.”

Heaven kadus pärast seda, kui rääkis endast tunduvalt vanema mehega Snapchatis. Neiu võttis kaasa oma passi, ent mitte ravimeid, mida tal tarvitseb bipolaarse häire kontrolli all hoidmiseks võtta. Teismelist tüdrukut otsiti üle terve riigi, kuni ta leiti viis päeva hiljem ühegi vigastuseta. Seepeale kirjutas tema ema Facebooki: “Ta leiti ja on täiesti terve!!! Tänan kõiki, kes te tema abistamiseks midagi tegite. Pidage aga meeles, et on teisigi, kes on kaduma läinud ja pole endiselt välja ilmunud.”

Piirkonna šerif teatas pärast tüdruku leidmist, et Heaven leiti majast, mis kuulub ühe tema tuttava sugulasele. “Esialgsete uurimistulemuste kohaselt lahkus tüdruk omal tahtel kodust, ent uurime asja edasi ja küsitleme igaüht, kes asjaga seotud on. Me pole ühtegi võimalikku süütegu välistanud.”

Tüdruk läks kaduma pärast Snapchatis võõraga suhtlemist. Pole teada, kuidas Heaven meest tundis. Alguses arvas politsei, et tüdruk suundus Californiasse. Ema Tammy postitas Facebooki tüdruku otsimisteate: “Palun kõigil seda pstitust jagada, eriti neil, kes elavad Californias ja Texases. See mees ütles Heavenile, et ta veedab tänupühad San Antonios ning tuleb tüdrukule järele.” Naise sõnul said nad tütre kadumisest teada alles sama päeva pärastlõunal, kuna Heavenil oli kombeks nädalavahetustel kaua magada. Kui Tammy ühes kaasaga aga tütre tuppa läksid, avastasid nad, et tüdruk on kadunud ning polnud ka oma ravimeid võtnud. “Ta jättis meile hüvastijätukirja, kus teatas, et tal pole enam telefoni. Ilmselt see mees võttis temalt selle ära, kuna telefoni pole ka tema toas, ma olen igalt poolt otsinud. See ahistaja on minu tütrega juba mõnda aega manipuleerinud ning Heaven oma praeguses vaimses seisundis usub, et too mees on tema sõber.”