Üks rekord on juba tegelikult purustatud — 68 tundi katkematut trummirütmi on Drumlabil jäänud kaugele selja taha. Hoolimata magamata öödest, on asi siiski kõike seda väärt — nagu kommenteeris muusik Arno Tamm: “Biit sureb viimasena”.

Tegemist pole vaid pelgalt Viljandi keskse sündmusega — osa on võtnud juba mitmeid trummareid nii Tallinnast kui Tartust. Tuntumatest nimedest on kindlasti mainimist väärt ürituse peasüüdlane Reigo Ahven, trummarid Margus Tammemägi, Eno Kollom, Kallervo Karu ja paljud teised. Praeguse seisuga on käinud mängimas üle 40 trummari, kellest noorim käib viiendas klassis ja vanimad mängijad on ületamas keskea künnist.

Suureks tähelepanuväärseks huviartikliks võib välja tuua ka kodulehe http://viljandidrumlab.com, kus saab kogu tegevust reaalajas jälgida viie erineva videokaamera vahendusel. Kodulehte on praeguseks hetkeks külastatud juba üle 180 000 korra, eestlaste kõrval on suurt huvi üles näidanud ka näiteks soomlased, hiinlased, iirlased, prantslased. Külastajaid on ka näiteks Küproselt, Egiptusest, Kreekast, Indiast, Venezuelast, Marokost.

Rekordile on kaasa aitama oodatud kõik trummarid!