Metro kirjutab, et Helen oli sõpradega Londonis pidutsemas. Õhtu lõpus otsustas ta Uberiga sõita koju Guildfordi, mis asub enam kui 40 kilomeetri kaugusel. Ta oli arvestanud, et reis võib maksma minna 80-90 euro kanti. Purjuspäi tundus see enam-vähem mõistlik kulutus.

Aga autot tellides unustas ta oma äpi seadeid vaadata. Nimelt oli seal tema koduseks aadressiks märgitud Newcastle. Seal käis neiu ülikoolis. Ta valis automaatselt, et auto viiks ta koju. Juht saabus ja Helen vajus tagaistmele. Ta jäi magama. Ühel hetkel äratas juht ta üles ja uuris, kas Helen on ikka kindel, et nii kaugele sõita tahab. Helen karajatas, et loomulikult mitte. Juht pööras auto ümber. Paraku oli ta sõitnud juba päris kaugele ja kokkuvõttes tuli nüüd veel sõita 120 kilomeetrit. Kokkuvõttes oligi arve ligi 350 eurot.

Helen tunnistab, et tal on väga piinlik, et sellise vea tegi. Ta lisas, et oli ülipurjus ja juhtum on õpetlik. Piinlik oli seegi, et ta ei saanud arvet ära maksta, kuna ta kontol polnud piisavalt raha. Lõpuks jõudis ta juhiga kokkuleppele, et maksab ära, kui on järgmine palgapäev.