Metro kirjutab, et seoses ühe haigusega selgus, et ta on tegelikult infertiilne ehk ei saa lapsi. Oma eksnaisega oli tal aga ometi kolm poega: 23aastane ja 19aastased kaksikud. Nüüd oli selge, et pole kuidagi võimalik, et ta oleks nende isa.

Ta võttis kohe naisega ühendust, aga too ei tahtnud midagi öelda. End veidi kogunud, saatis ta mehele tekstsõnumi, kus ütles: "vaatamata sellele, mis mõtled, mul on tõesti väga kahju, et olen sulle sellist kurbust põhjustanud." Richard aga ei jäänud vabandusega rahule. Ta oli valmis minema kohtusse, viidates, et naine kasutas teda ära ka rahaliselt. Kuigi nad olid aastate eest lahutanud, osales Richard aktiivselt poegade kasvatamisel.

Kohtusse asi siiski ei jõudnud, naine nõustus talle maksma 250 000 naela (ligi 278 000 eurot). Mees sõnas meedias, et kogu olukord oli tema jaoks sürreaalne. "Kõik, mida olin seni uskunud ja arvanud, oli vale. Ma pole isa ja mul pole lapsi."

Naine ei öelnud Richardile, kes on laste isa, märkides lihtsalt, et tegu oli kauaaegse armukesega. Ta viitas ka, et kuna kasutati kondoome, arvas ta, et pigem on ikka Richard isa.

Kaksikud enam Richardiga ei suhtle. Neid ajas närvi see, et too ema käest suure summa küsis. Rahalisi probleeme mehel pole, ta on ühe eduka firma asutaja. Richard sõnas meedias, et ta jälgib siiski noormeeste sotsiaalmeedia kontosid, et vähegi nende tegemistega kursis olla.