Mahbuba on oma kodumaal Aserbaidžaanis tuntud modell. Tal läheb hästi ja kuulsusest puudu ei tule. Küll aga ei näe kaunitar oma keha müümises midagi valet. Mahbuba jaoks on see just kui magus unenägu, et tal on võimalik niivõrd kiiresti meeletu summa saada.

Kõrgeima pakkumise tegija on Jaapani poliitik. Mahbuba pole temaga aga veel kokku saanud. Küll aga on neiu näinud mehe pilti. Noore naise arvates on kopsaka rahakotiga poliitiku jaoks tema süütuse võtmine kahtlemata staatuse sümbol. Eriti arvestades veel asjaolu, et Mahbuba on kuulus modell.

Poliitik ja modell saavad kokku Saksamaal hotellis. Seal on seksi müümine seaduslik ja teineteise seltsis veedetakse terve öö. See pole aga kõik, sest peale kuuma ööd saab Mahbubast rahaka poliitiku “tüdruksõber”, kelle igakuiseks hinnaks on 30 000 eurot.

Suurt rahasummat plaanib kaunis modell aga targalt kasutada. Süütuse müügist teenitud tulu eest tahab ta koos oma emaga maailmas reisida. Igakuise tüdruksõbraks olemise tulu eest kavatseb Mahbuba aga emale maha osta ja luksuslikku elustiili viljeleda.

Mahbuba julgustab ka teisi tüdrukuid oma süütust müüma. Tema argumendiks on see, et kellegi jaoks esimene olemine paistab meeste jaoks niivõrd oluline olevat ja seetõttu võiksid naised seda enda kasuks ära kasutada.