Uudise levik algas Hamburgi politsei Facebooki seinalt, kus kirjeldati üksikasjalikult, kuidas äsja lapse saanud paarike sõitis taksoga haiglast koju ja lahkus autost beebit kaasa võtmata. Hajameelsuse põhjustas väidetavalt see, et ema ja isa olid pere vanema lapsega nii ametis, et tõttasid autost väljudes otsejoones tuppa, tagasi vaatamata. Kui taksosse ununenud “laadung” neile meenus, oli juba liiga hilja ning juht minema sõitnud.

Lapsevanematel ei jäänudki seega muud üle kui politseisse helistada, mis käivitas omakorda meeleheitliku ajujahi. Juht ei teadnud aga asjast midagi — ta polnud tagaistmel magavat beebit märganudki ja siirdus hoopis lõunapausile, parkides auto maa-alusesse parklasse, jättes beebi tagaistmele magama.

Lõunapausilt naastes suundus taksojuht lennujaama järgmist klienti peale võtma, kes lõpuks ootamatut kaasreisijat märkas ja juhti sellest ka teavitas. Terve aja vältel oli titt rahulikult maganud ning ärkas alles selle peale, kui ta seisundit kontrollima hakati. Ehmunud juht helistas viivitamatult politseisse, kes lapse murelikele vanematele tagasi toimetas. Lõpp hea, kõik hea!