Kaks päeva pärast sünnitust, esitles naine oma last juba televisioonis õhtuse pressikoverents käigus. Tütre nimeks sai Te Aroha, mis tähendab maoori keeles "Armastus". Tütre nimi pidi iseloomustama kõiki neid nimesid, mida peaministri palvel kohalikud hõimud olid värskele ilmakodanikule pakkunud.

Ardern naaseb tööle 6 nädala pärast ning kodus hakkab last hoidma tema mees, kes on televisioonis kalastussaate juht. Mehe arvates oli see ainult loogiline, et nii käitutakse.

Nädal pärast sünnitust, 1. juulil, tutvustas peaminister ka uut abipaketti peredele, mille koguväärtus on 5 miljardit dollarit. Abpaketi idee tuli teadmisest, et paar esimest aastat lapse elus on kõige tähtsamad. Uus toetus annab värsketele vanematele 60 dollarit nädalas juurde ning lisaks kingitakse peredele 700 dollarit talvisteks küttekuludeks. Kõigele lisaks pikenes tasuga lapsepuhkus 18-nädalalt 22-nädalale.

Uudised toetusest edastas peaminister läbi Facebooki, just pärast seda, kui oli oma lapse toitmise lõpetanud. Nii tugevaid ja ettevõtlikke naisi on maailmasse rohkem vaja!