Eesti üks suurimaid ja edukamaid toitlustusteenuse pakkujaid Põhjala Catering lõi esimesena Eestis valmistoidu pakettide e-platvormi FOOD KIT by Põhjala Catering (www.foodkit.ee). Tegu on 4 toidukorrast koosnevate tippkokkade poolt ette valmistatud roogadega, mis tuuakse inimestele koju. Sisuliselt teevad täpselt sama tiim, kes varem Eestis toimuvaid tippsündmusi toitlustasid samas köögis süüa, kuid nüüd pakime kõik kenasti portsjoniteks ja saadame inimestele kodudesse. Kõik raskemad etapid teevad meie kokad ette ära ja inimesel jääb kodus ainult viimane lihv anda. Kelnerid viivad tellimusi laiali, kontoritiim haldab tellimusi, abikokad pakendavad ja nii oleme kenasti suutnud säilitada kõigi töökohad.

Kui kriis algas ja meie tavapärane töö ehk toitlustamine sündmustel teadmata ajaks katkes, kuna sündmusi lihtsalt ei toimunud siis saime aru, et on vaja välja mõelda teenus koduseks tarbimiseks. Inimesed olid niigi stressis seoses elukorralduse muudatuse, lastehoiu ja töö sidumisega ning ettevalmistatud toit on lahendus, mis väga kiiresti vastu võeti ja inimeste elu lihtsustab. Oleme saanud tõeliselt toredaid tagasiside kirjasid emadelt stiilis “tänan et minu päeva 2 lisatundi annate” või abikaasalt stiilis “viimati juhtus see 20 aastat tagasi kui minu mees mind 3 päeva järjest valmis õhtusöögiga” kodus ootasin.

Kuu aja jooksul oleme nüüd lisaks valmistoidu kittidele arendanud välja ka mitmeid lisatooteid värskete saiade, grilltoodete, dessertide, suitsulihade ja määrete ning jookide osas.