“Juba kolme nominendi hulka jõudmine ehk pjedestaalile saamine on väga suur asi. Kui sa oled Eesti rahva poolt valitud parimat meessaatejuhtide esikolmikusse, siis see on juba kõva sõna, aga sealt veel parnassile tõusta ja saada kaela piltlikult öeldes kuldmedal, on vägev tunne ja ma olen siiralt tänulik selle tunnustuse eest,” sõnas Roald Johannson vahetult pärast galat antud intervjuus.

Aasta parima meelelahutussaate “Su nägu kõlab tuttavalt” tegijad tögasid laval Roaldi, et teised saatejuhid olid parima meessaatejuhi tiitlile nomineeritud enam ühe ühe projektiga. Roald arvab, et liiga paljul pildil olek ei ole ka hea: “Minul on vähemasti selline Üritan teha seda, mida ma teen ja nii hästi kui ma oskan. Kui ma pendeldaksin oma näoga kuskil ekraanil kolme või nelja saatega, ega see mind veel populaarsemaks ei teeks. Jääksin oma liistude juurde ja hetkel mulle päriselt meeldib teha sellist tõsielusaadet reportaažilikus võtmes Eesti elu võlust ja valust. Arvan, et inimestega suhtlemine sobib mulle ja see tuleb mul välja.”

“Mul on väga hea meel nende kõigi inimeste üle, kes on tulnud välja ja rääkinud avalikult oma näo ja nimega oma kõige intiimsematest muredest ja rõõmudest. Retooriline küsimus — kui palju tead sa selliseid telesaateid, kus inimesed tulevad ja räägivad oma näo ja nimega oma enesetapukatsest, masendusest, depressioonist või dementsetest vanematest? Selliseid saateid ei ole väga palju. Me künname sellist vagu, mida võib-olla siiamaani viimaste aastate jooksul ei ole küntud,” ütleb Johannson.

Vaata lähemalt videost!