SA VÕID VABALT ...

1. oma jalgu raseerida

Esimene ja tõenäoliselt kõige julgem asi, mida oma mehe ees teha võid, on jalgu raseerida. Mõtle, sa muudad jalad ju siledamaks ja pehmemaks tema pärast? Nii et miks mitte seda tema nähes teha? Pealegi, suure tõenäosusega raseerib tema sinu nähes kogu aeg.

2. viha välja näidata

Kui sa oled kellegagi suhtes, siis on täiesti normaalne oma viha välja näidata. Sa ei pea ärevaid emotsioone oma mehe eest varjama, eriti siis, kui tülitsete. Loomulikult on mõistlik tülisid rahuliku rääkimise teel lahendada, kuid ära karda, et ta seepärast su juurest minema jookseb, kui sa tema peale vihastada julged.

3. nutta

Tüdrukud, nutmine mehe ees on täiesti OK. Kui su mees ei püüa põgeneda, näitab see, et ta suudab su pisaratega toime tulla. Pealegi, mees, kes ei tule naise nutuga toime, pole sind lihtsalt väärt.

4. riideid vahetada

Kui sa oled mehega juba mõnda aega koos olnud, siis on tema ees riideid vahetada täiesti normaalne. Pealegi on mehel alati hea meel, kui sa talle oma keha näitad.

5. lohakas välja näha

Kui sa oled suhtes, siis sa ei saagi mehe ees KOGU AEG ideaalne olla. Kui sa ei viitsi end vahel meikida või juukseid pesta, siis see ei tähenda, et su mees sind enam ei armastaks. Tõelises suhtes ei loe ainult välimus.

6. haige olla

Paljud tüdrukud ei taha haigena end teistele näidata, eriti oma mehele. Kuid halloo, haigeks jäämine on osa elust. Kui mehel on sinuga tõsi taga, siis tuleb ta sinu külmetusega vabalt toime.

7. sõrmeküüsi lõigata

On ilurituaale, millest lihtsalt ei pääse. Üks neist on küünte lõikamine, mis on täiesti normaalne tegevus ka meeste jaoks. Usu, mehel pole sellest sooja ega külma, kui sa tema ees oma sõrme- või varbaküüsi trimmid.

8. oma hommikurutiinis olla

Rutiinist rääkides, kas oled seda oma kutiga jaganud? Meil kõigil on hommikuti oma rutiin. Kui sinu hommiku lahutamatuks osaks on näiteks dušš, e-mailide vaatamine ning enda valmis panemine, siis tee vabalt oma toimetusi. Sa ei pea oma harjumusi muutma.

9. hambaid pesta

Naisena tahame me kõik tegevused, mis jäävad vannitoaseinte vahele, privaatsena hoida. Partneriga koos elades on aga keeruline päris kõike tema eest varju jätta. Hambapesu on igatahes väga normaalne asi, mida mehe ees teha.

10. välja näidata, kui palju sa välimuse nimel pingutad

Lõpetuseks, tüdrukud, on täiesti normaalne, kui mees näeb, kui palju vaeva sa oma välimuse nimel näed. See, et ta on harjunud sind üleslööduna nägema, ei tähenda, et teda ei huvitaks sammud enne seda. Kes teab, võib-olla hakkab ta hoopis hindama seda, kui palju sa tema jaoks oma välimusega töötad.

Tõsi, asju, mida mehe ees normaalne teha, on sadu. Jaga meiega oma harjumusi! Kas on midagi, mida sa oma mehe juuresolekul teha ei söandaks?