1. Kohtumine oma eluarmastusega lihtsalt temaga kogemata kokku põrgates
Kui palju seda ikka juhtub, et „kerge“ kokkupõrke tagajärjel viib su tulevane kaasa su erakorralisse või aitab nihestatud pahkluuga naise koju viia?

Kuvatõmmis videost.

2. Kui annad korvi kellelegi, kes on superrikas ja ilus, poisi asemel, kes on kuum, aga kodutu. See kaotab oma võlu kiirelt.

3. Saad teda, et tal olid hoopis alternatiivsed huvid sinuga kohtingutel käies, aga pärast tõe rääkimist korvab kogu oma süü. Selline käitumine näitab isegi esimesel korral, kui mõttetu see kutt ikkagi on.

4. Alguses ei salli tüdruk kutti silma otsastki, kuid siis saab aru, et kutt on tegelikult armas ja õrn. Tegelikult oli sul alguses ikkagi õigus ja seda kutti tasubki vihata.

5. Tuleb välja, et nohikust sõber on tegelikult ikkagi päris kena kutt, kui ta oma välimuse kallal on natuke vaeva näinud. Olgem ausad, see, et ta korra ülikonda on selga saanud ja kena välja näeb, ei vähenda seda tunnet, mis kaasneb tema monokulmu vaatamisega.

6. Kooli „paha poiss“ muutub tänu tüdruku hoolivusele ja armastusele. Ega meest ikka nii lihtsalt ei muuda ja „paha poiss“ ei vaata klassi kõige nohiklikumat tüdrukut mitte kunagi.

7. Armastatud "uinuvad" puu all. See pole tegelikult nii romantiline, kui tunduda võib. Putukad, külmus või vastupidi palavus seda asja nüüd küll romantiliseks ei muuda.

8. Katkestada pulmad ja minna oma tõelise armastuse juurde. Selline meelemuutus lennutab tuulde korralikud summad ja kindlasti pole see ka kõige mugavam moment teie külalistele, kes seda "ei" vastust pealt näevad ja kuulevad.

9. Jääd oma armastatu kõrval isegi haiglas, kui su kallim on raske haigusega võitlemas. Sellist asja ikka meie haiglates ei näe, lisaks pole paljudel juhtudel lubatudki ööd haige kõrval veeta.

10. Armastatu sureb, aga armastus jääb ja selle mõju saadab teist poolt terve elu.

Allikas: Seventeen.com