Olgu sellega, kuidas on, aga me teame ise ka, et 25ndaks eluaastaks võiksime vähemalt mõned ebaküpsed harjumused ära kaotada.

10. Voodis söömine

Välja arvatud juhul, kui sa soovid mõne laheda hiirega sõbraks saada.

9. Jooksmine oma ihaldusobjekti järele

Sisimas tead, et te olete mõlemad paremat/sobivamat väärt!

8. Seriaalide vaatamine hilisööni

Kui sa hommikul väsinuna kooli või tööle jõuad, näed sa välja nagu oleksid öö läbi pidutsenud. Kasvata endas vastutustunnet!

7. Liiga palju kirjalikke vestlusi

E-mailid, SMS-id, Facebooki tšätt — päriselus inimestega suhtlemine on palju tähendusrikkam. Õpi seda, enne kui avastad, et oled pool elu magades, nutitelefonis ja arvutis veetnud.

6. Teiste tagarääkimine

Mõni võib öelda, et väike klatš on tervislik, kuid vali oma sõnu hoolega. Sa ei tea kunagi, kuidas teistest tagarääkimine Sind (ja neid!) tulevikus mõjutada võib ja kellega Sul koostööd tuleb teha.

5. Vii prügi õigel ajal välja!

Kui sa ei taha, et rotid ja muud elukad sisse koliksid!

4. Facebookis ekside jälitamine

Me kõik teeme seda, kuid ei peaks. Ukse taga piiluja saab alati vastu nina. Ei ole mõtet endas halba enesetunnet tekitada, ega loota, et teise õnnetus Su olemise paremaks teeb. Ela oma elu ise, sõltumata inimestest, keda Su elus enam pole!

3. Tühja kõhuga poes käimine

Me kõik teame, et selle tulemuseks on vähe piima, mune ja leiba ning rohkem ebatervislikku rämpstoitu, mille pärast hiljem süümekaid tunda. Hoolitse oma keha eest ja ole tervislik, Sul tuleb temaga veeta veel pikki aastaid! Sinu keha on Sulle tänulik.

2. Hoolitse oma hammaste eest!

Hambaravi on kallis ja sellest, kui sa ühe õhtu pesemata hammaste asemel hommikul kauem pesed, ei ole kasu.

1. Ära unusta inimesi tänamast!

Head kombed ja meeldiv inimene ei ole kunagi ebaolulised.

Allikas: hellogiggles.com