1. Glamuursed ripsmed on kõige alus

Kanna välja minnes ripsmetele julgelt tušši või saavuta kunstripsmetega pilkupüüdev efekt. Mida julgemad ja silmapaistvamad on ripsmed, seda tagasihoidlikum võiks olla ülejäänud meik.

2. Need punased huuled...

Erinevates toonides punaseid huulepulki ei saa olla kunagi liiga palju. Kanna oranžikamaid punaseid värske ja kumava meigiga ning sügavaid veinipunaseid seksika suitsusilmaga.

3. Lase juustel vabalt lennelda

Megan ei kanna kunagi liigseid juukseaksessuaare ja tema signatuursoenguks on volüümikad lained, mis võivad vabalt langeda. Kanna juukseid kas lokkis või sirgelt ning kui soovid neid kinnitada, piisab seksikast silutud hobusesabast.

4. Süütu roosa läige

Megani huuled on alati värvitud ja enamjaolt tütarlapseliku roosa läikega, mis muudab huuled lopsakamaks ja lisab tervele näole sära.

5. Seitel keskele

Keskele tehtud seitliga tasub aga olla ettevaatlik - sellega on lihtne mööda panna. Kui viid seitli pealae keskele, siis võiksid juuksed olla lokkis või laines, teisisõnu - mitte pea ligi ja n-ö ludus.

6. Retro erilisemateks sündmusteks

Tähtsatel üritustel meeldib Megan Foxile proovida 40ndate glamuuri, milleks piisab küljeseitlist, laines lokkidest ja klassikalisest meigist koos naiselike ja hästiistuvate kleitide-seelikutega.

7. Hoolitse oma kulmude eest

Oled sa kunagi näinud Meganit ilma meigita? Isegi kui ta jääb tagasihoidlikuks, on tema kulmud alati veatud ja hoolitsetud. Kulmud raamivad su näo, nii et hoolitse nende eest korralikult.

8. Ära liiale mine

Kui kannad midagi eriti paljastavat, siis ole meigi, soengu ja ehetega tagasihoidlik - pole mõtet asju keerulisemaks ajada. Tea ka, kus mida kanda sobib - sõbrannadega kohvitama minnes ei ole õlapaelteta minikleit ehk parim valik, samas kui tähtsal sünnipäeval võiksid teksad jääda koju.

9. Puhka vahepeal

Kui käid toidupoes või koeraga jalutamas, siis pole tugev meik kohane. Megan Fox piirdub siis kerge, värske ja loomuliku meigiga, mis ei ole mõeldud pilke püüdma.

10.Proovi värvilisi läätsi

Meganile meeldib oma siniseid silmi rõhutada ka sama värvi läätsedega, mis aitavad pilgu veelgi sügavamaks muuta. Oled vaadanud kunagi ta silmi ja mõelnud, et nendesse oleks võimalik justkui sukelduda? Asi on tema läätsedes.

Allikas: ourvanity.com