10.Tühista sõpradega joomaõhtu

Järgmine kord kui sul on plaan minna sõpradega baari väiksesele dringile, helista neile mõni tund varem ja jäta kohtumine ära, põhjendades seda sellega, et tahad oma naisega aega veeta. Kui su sõpradele su naine eriti ei meeldi, võid kindel olla, et nad hakkavad sulle peale käima, et sa ikkagi välja tuleks. Kui nad saavad sinust suurepäraselt aru, võid uhkelt juubeldada — see tähendab seda, et ka nemad jääksid SELLISE naisega koju mürama!

9. Veeda temaga terve nädalavahetus

Ta võib sinuga kohtudes näha välja nagu modell ajakirjakaanelt, juuksed perfektselt sätitud ja nägu meigiga kaunistatud. Veetes temaga nädalavahetuse näed sa täpselt kui palju meiki su naine endale näkku paneb — mida vähem, seda kuumem naine on. Meigiga saab ju igaüks imesid teha…väike näide siin:

8. Vii naine stripiklubisse

Siin on muidugi kaks väga erinevat võimalust, kuidas see õhtu lõppeda võib. Esimene variant on see, et sa vahid terve aja strippareid, tellid endale sületantsu ja naine jätab su maha. Palju parem õhtu lõpp on see kui sa avastad, et oled terve aja vaid oma naisele tähelepanu pööranud ja veel saanud olla ka stripiklubis, mis saaks olla parem?

7. Tee temast päevavalguses foto

Igaüks näeb hämaras parem välja kui päevavalguses. Seetõttu saab hämaras teha ka paremaid pilte — just seepärast on online tutvumine väga riskantne. Vii oma naine päevavalguse käes välja, tee temast foto ja vaata, mida see paljastab!

6. Mine temaga joogasse kaasa

Keegi ei ole öelnudki, et naise ilu paljastamine kerge on! Seega haara joogamatt kaenlasse ja mine korra oma silmarõõmuga ta trenni kaasa. Naine joogat tegemas võib olla väga seksikas vaatepilt…või siis väga higine, ähkiv ja puhkiv vaatepilt!

5. Vaata, milline ta nuttes välja näeb

Ei, me ei mõtle siinkohal, et sa peaksid oma naist veidikene füüsiliselt taguma või vaesekest solvama kuni ta nutma puhkeb. Naiste puhul on asi kerge — näita talle filmi, kus lõpus sureb mõni loom: koer, kass, hobune, nirk, mäger, hamster, leemur või okaapi. Võid kindel olla, et naine nutab enda silmad peast välja. Tõeliselt ilus naine on kaunis ka nuttes!

4. Aja ta salamahti kiilaks

See on muidugi üsna ekstreemne soovitus, kuid näiteks Natalie Portman on ju ka kiilakana ülikuum! Seega jooda naine rummist purju ja tee naljaga ettepanek üksteise juuksed maha raseerida, kui ta sellega nõus on, siis on taaskord kaks võimalust: ta teab, et ta on ka juusteta kuum, või siis ta on hull nagu Britney Spears…

3. Kohtu naise emaga

Eks see ole juba vana tõde, et naise ema on lihtsalt vanem väljalase sinu enda partnerist. Kui ämm on ka vanemas eas kuum, võib loota, et seda on ka sinu naine mõne aasta pärast. Samuti tasub tähelepanu pöörata kaalule. Paksus olevat geneetiline!

2. Sõida temaga Austraaliasse

Pika vahemaa ajal saad kindlasti näha, kas su naine on ka väsinuna ja rasvaste juustega kaunis. Kui jah, siis ära sellest eksemplarist küll lahti lase!

1. Lükka ta järve

Kui oled eelnevat üheksat nippi proovinud ja ei ole ikka aru saanud, kas tegemist on kuuma või mitte nii kuuma naisega, proovi ka seda: lükka oma naine järve. Sa võid teeselda, et see oli õnnetus ja torma teda kohe päästma, kuid enne kui sa läbimärja, voolava meigi ja vihase naise välja tõstad, uuri ta välimust.

Kui sa oled kõiki nippe proovinud, tulemustega rahule jäänud ja su naine ei ole sind veel maha jätnud, siis võid ennast õnnitleda -  sul on huumorimeelega kuum silmarõõm!