Üllatus missugune — 2005. aasta märtsis istusid mehed maha ja bändi kitarristi ning laulja Tom DeLonge mänedžer võttis sõna Tomi eest. Algselt oli jutt lihtsalt puhkusest, kuid 13 aastat järjest rokkida pole siiski naljaasi ning seepärast otsustas Tom, et Blink-182 läheb kas laiali või jätkab uue lauljaga.

Pärast seda, kui uudis avalikkuse ette jõudis, hakkasid liikuma kuulujutud bändi taasühinemisest ja sellest, et bänd läks laiali tänu Tomi ja Marki tülidele. Ajakirjas “Kerrang” ilmusid nii Tomi kui Marki intervjuud, kus mõlemad mehed seletasid oma versiooni bändi laialiminekust. Fännid olid vihased eelkõige Tomi peale, kuna teda peeti asjas peasüüdlaseks.

Bänd loodi aastal 1992, kui kaks keskkooliaegset sõpra Tom ja Mark hakkasid kahekesi muusikat tegema. Kiiresti leiti juurde ka trummar Scott Raynor. Aastaks 1993 valmisid ka demoalbumid “Flyswatter” ja “Buddha”. Demolugude stiili võis sel’ ajal kindlasti nimetada skate-pungiks, kuid tänapäeval loetakse peaaegu kõiki nende lugusi pop-pungi alla. Hilisemad albumid olid juba palju edukamad ja nende kuulsus levis üha kaugemale kodulinnast San Diegost. Aastal 1998 vahetas Scoti koha trummide taga välja noor ja andekas Travis Barker.

1999. aastal ilmunud album “Enema of the State” oli nende maailmakuulsuse alguseks. Lood “Adam’s Song”, “What’s My Age Again” ja “All the Small Things” jõudsid raadiosse ja televisiooni.. Ühtlasi müüs “Enema of the State” 10 miljonit koopiat ning jäi nende suurima läbimüügiga kogumikuks üldse. Hilisemad albumid “Take Off Your Pants and Jacket” ja “Blink-182” ei müünud küll sama palju, kuid olid samuti väga edukad ning väga olulised albumid nende diskograafias.

Aastal 2002 kui bändil polnud midagi suuremat käimas, tegid Tom ja Travis Blink-182 kõrvalt muusikat bändis Box Car Racer, mille Tom oma sõpradest kokku pani. Nad andsid välja üheainsa albumi, kuid tänu eelnevale populaarsusele Blink-182st osteti ka seda plaati väga usinalt. Blinki bassimees Mark oli Tomi peale üpris vihane, et ta Blinkile lisaks eriprojekti võttis. Paljud kriitikud ja fännid arvavad, et kogu tüli sellest lisaprojekitst lahti läkski ja see ongi üks Blinki laialimineku põhjustest.

Mark ja Travis tegelevad hetkel bändiga +44. Nad alustasid kahekesti peale pärast Blinki laialiminekut uue materjali lindistamisega ja kutsusid endale appi sõbrad. Kaks meest — Shane ja Graig — tulid neile oma pillidega appi ja moodustasid bändi +44. Nimi pärineb Suurbritannia suunakoodist, riigist kus Mark ja Travis esimest korda oma bändi loomist arutasid. Nüüdseks on nad kaks aastat tegutsenud ja hetkel on neil käsil tuur USAs.

Tom läks puhkusele ja otsustas samuti muusikaga jätkata. Ta lõi uue bändi nimega Angels and Airwaves, mis andis välja debüütalbumi “We don’t Need to Whisper” ja pärast seda tutvustasid end maailmale. Mõned Blinki fännid on läinud +44 poolele, mõni on vaimustuses Angels and Airwavesi muusikast, kuid on ka neid fänne, kes on huvitatud nende mõlema bändi tegemistest, kuna Blink tervikuna oli ja on neile südamelähedane.