Tujukad tüübid on nõmedad

Mees, kes viriseb ja käitub nagu naine, ei ole seksikas. Edward näeb küll hea välja ja hoiab Bellast kümne küünega (või hammastega:))  kinni, kuid tema depressiivsus ja negatiivsus on lihtsalt masendavad. “Liigne tujukus ei ole omadus, mida sa partnerilt ootaksid,” ütleb raamatu “Twilight, True Love and You: Seven Secret Steps to Finding Your Edward or Jacob.” autor.  Tema sõnul on kiiresti muutuvad tujud ohumärk — need võivad viidata vaimsele ebastabiilsusele ning vihjata võimalikule koduvägivallaohule. Uuringud näitavad, et suhe on õnnelik, kui mõlemad partnerid on rahulikud ja suhtuvad elusse positiivselt.

Et välja selgitada, kas su kutil on lihtsalt paha tuju või ongi ta selline tüüp, kelle tujud muutuvad sekundiga ühest äärmusest teise, küsi ta käest, mida ta tahaks, et sa teeksid, kui ta tujukas on. Või lihtsalt lahku ruumist, kui ta toriseb — sellega annad talle aega rahuneda ning väldid emotsionaalseid tülisid.

Ära idealiseeri

Bella armastus Edwardi vastu on ebatervislik. Kui ta ei saa mehega koos olla, üritab ta end ära uputada ja seab oma elu mootorrattaga kihutades ohtu, et Edward saaks teda päästma tulla. See ei ole väga mõistlik. 

Armastada on normaalne, kuid partneri jumaldamine ja tema vajaduste ja soovide enda omadest kõrgemale seadmine ei ole tervislik. Armastus saab toimida vaid siis, kui mõlemal partneril on normaalne enesehinnang ning nad suudavad ka teineteiseta eksisteerida. Kui sina ja su kallim olete teineteise järele nii hullud, et ei suuda kümme minutit lahus olla, peaksite rahulikult maha istuma ja oma suhet analüüsima. Vastutuse enda eksistentsi ja heaolu eest kellegi teise kätte andmine on ohtlik ja ebatervislik.

Mehed muudavad end ainult filmis

Bella armastuse nimel unustab Edward oma tõelise loomuse, tema vampiirilikud vajadused kaovad pea täiesti. Kahjuks juhtub selliseid asju tõesti vaid filmides. Sul ei ole mõtet loota, et kutt, kelle pisivead (või siis ka mõned tähtsamad isiksuseomadused) sulle hetkel närvidele käivad, suudab end sinu nimel täielikult ümber teha ja halvad kombed päevapealt unustada. Kui ta ei armasta koristada, pole väga romantiline, suitsetab või on haiglaselt uudishimulik, mõtle parem kohe hoolikalt läbi, kas sa suudad tema vigadega leppida või mitte. Tema ei muutu.

Meil kõigil on oma väikesed veidrused

Olgem ausad, vampiiride elu on päris kummaline. Nad joovad verd, väldivad päikest ja ei maga kunagi. Bella otsustab, et talle selline elu meeldib. Sina ei pea seda tingimata tegema. Et sinu suhe toimiks, mõtle hoolikalt läbi, millised veidrused on sulle vastuvõetavad ning millistega sa leppida ei suuda. Selleks ju kohtinguperiood ongi.

Ärata ta…romantiliselt

Edward hiilib tihti Bella tuppa, et vaadata, kuidas ta magab. Väga nunnu. Kuid usu, su kutil pole sooja ega külma sellest, kui sa teda armunult jõllitad, kui ta parajasti magab. Sina astu samm edasi ning paku talle äratuseks hoopis üks korralik oraalne nauding. Redbooki küsitluse järgi on hommikune suuseks kuttide number üks fantaasia!

Armukadedus ei ole alati halb

Kui mitu korda on Edward ja Jacob Bella pärast tülitsenud? Armukadedus võib suhte kiiresti hävitada, kuid väikestes annustes lisab see ainult vürtsi. Kui su partner teab, et ta ei ole ainus, kes sinu vastu huvi tunneb, pingutab ta rohkem ning teie suhe ei lasku igavasse rutiini.

Tagasihoidlikkus on voorus

Edwardil ei ole sõpru ning ta liigub peamiselt üksi. Kuid see ei ole üldse halb! Vaiksed ja omaette hoidvad tüübid on hoopis parimad partnerid ja hoolivad armastajad (ka voodis!). Nad oskavad hästi kuulata ning räägivad harva, kuid siis tasub nende juttu kuulata.

Voodis ei pruugi nad alati kõige häälekamad olla, kuid mitte seetõttu, et nad ei naudiks olukorda — nad lihtsalt seavad sinu vajandused enda omadest ettepoole (mmmm!). Kindlasti erutab teda väga, kui sa väga detailselt kirjeldad ja ette näitad, mida sina soovid ning julgustad teda sama tegema.

Vaata silma. Põhjalikult.

Edward on silmsidemeister. ta suudab vaid ühe kaugest toanurgast visatud pilguga öelda: “Ma tahan SIND ja ma tahan sind KOHE!”

Tavalises olukorras hoiavad inimesed silmsidet keskmiselt 1,18 sekundit, kuid romantilises situatsioonis pikeneb pilkkontakt kahe-kolme sekundini. Järgmine kord, kui märkad noormeest, kes sulle huvi pakub, vaata talle sügavalt silma ja loe kolmeni. See on hea aeg, et ta teaks, et sa oled teda märganud, kuid sa ei jäta liiga pealetükkivat muljet. Mõni minut hiljem heida talle uus pilk ja sa näed, kas ta on huvitatud. Üsna pea tuleb ta ise juttu ajama.

Luba tal end aidata

Kui teine vampiir Bellat hammustab, imeb Edward mürgi välja. Edward päästab Bella auto alla jäämisest, lükates masina paljate kätega kõrvale. Olgem ausad, kellele ei meeldiks mõnikord päästetud saada?! See ei tähenda, et peaksid saamatuks hädapätakaks muutuma, lihtsalt lase tal aeg-ajalt enda heaks midagi teha, ära lükka ta abipakkumisi ära. Mehed peavad saama end mehellikuna ja vajalikuna tunda ning nende enesehinnang kukub kohe, kui sa võtad neilt võimaluse purke avada, riiuleid seina panna, arvutit parandada vms.

Võta sihiks pikaajaline suhe

Bella igatseb vampiiriks saada ning ta teab, et tagasiteed ei ole. Kui sinagi võtad endale pähe, et su abielu on igavene, motiveerib see sind pingutama, suhteid parandama, romantiline olema ja rohkem hoolima, sest sa tead, et ka sinul ei ole tagasiteed. Suhe, kus mõlemad partnerid on pühendunud, nad ei võta seda iseenesestmõistetavalt ja plaanivad pikka ühist tulevikku, jääb püsima!

Õpi suudlema

Kõik Twilighti fännid teavad, et suudlemine on absoluutselt kõige romantilisem tegevus maailmas! Suudle ta kaela, kõrvu, põski, liigu edasi ta kõige erogeensemate punktide juurde…kui sa ei tea, mis talle meeldib, uuri välja, liikudes suudlustega mööda ta keha.

Suhtle ta perega

Unusta hirmujutud jubedatest ämmadest ja õdedest ning näe vaeva selle nimel, et tema perega hästi läbi saada. Ta peret jälgides saad aimu, kes su väljavalitu tegelikult on, milline on tema taust, kuidas teda kasvatati, millised on selle pere traditsioonid ja väärtushinnangud. Lisaks saad sa endale terve hulga inimesi, kellele toetuda, kellelt nõu ja abi küsida, kellega koos naerda ja lõbutseda. Kuigi mõte tema emaga koos kokkamisest või šoppamisest võib algul hirmujudinad peale ajada, tasub vaev end lõpuks ära. 

Ära lobise kõike välja

Edward suudab lugeda kõikide inimeste mõtteid…peale Bella. Ja see ajab ta hulluks. Õppetund: sa ei pea kohe suhte alguses olema kui avatud raamat, pigem ole salapärane ja jäta talle mõtlemisainet. See on põnev! 

Unusta kolme kohtingu reegel

Kuigi Bella käib peale, ei ole Edward valmis temaga magama enne pulmaööd. Sajand tagasi oli see tõesti väga armas, kuid praegu….tuleks enne tehingute sõlmimist ikka kaupa testida ka. Uuringud näitavad, et see, mitmendal korral voodisse jõutakse, ei mängi suhte edasises arengus olulist rolli — oluline on omavaheline sobivus ja mõlemapoolne huvi suhet edasi arendada.

Allikas: iVillage.co.uk

Loe lisaks: 10 põhjust, miks täiskasvanud naised jumaldavad " videvikku target="_blank" href="http://naistekas.delfi.ee/kirevmaailm/mistoimub/10-pohjust-miks-taiskasvanud-naised-jumaldavad-videvikku.d?id=61955354">10 põhjust, miks täiskasvanud naised jumaldavad "Videvikku"


Soovid leida uusi sõpru? Kohata oma elu armastust? Vaata Delfi Date`i!