Mark Cropp jõi enda kongis puskarit, kui otsustas tätoveeringu teha lasta. Pärast vanglast vabanemist on tema julge näokaunistus saanud tõsiseks takistuseks töökoha leidmisel.

Eksvang kirjutas Uus-Meremaa Aucklandi linna tööotsijate Facebooki lehele, lootes leida tööd, et hoolitseda enda pisikse tütre eest.

"Ma tahaksin väga tööd teha, kuid mul on üks takistav asjaolu - selleks on tätoveering minu näol," kirjutas mees.

Kuid tööandjad ei olnud noorukist huvitatud, üks isegi sõnas talle: "Ma ei palkaks sind sellise asjaga näo peal, ma isegi ei taha sind teist korda vaadata!"

Croppi sõnul naeravad inimesed tihti tema üle: "Mul oli kõrini sellest, et inimesed hindavad mind tätoveeringu järgi, sellepärast ma postitasin enda foto Facebooki. Ma tahtsin näidata, et olen normaalne inimene, te ei pea mind välimuse pärast hukka mõistma."

19-aastane pandi vangi kaks aastat tagasi pärast seda, kui ähvardas turisti noaga. Imelikul kombel sattus ta samasse kongi enda vennaga, kes soovitas tal nägu ära tätoveerida. See oli venna meelest hea moodus teiste vangide hirmutamiseks.

Algselt pidi tätoveering kulgema vaid mehe lõuajoonel, kuid suur hulk ärajoodud puskarit pani vennad veidi liialdama.

Nooruki palve tööd leida on saanud väga palju tagasisidet ja soovitusi sotsiaalmeedias, kuid ainult tulevik näitab, kas keegi ta ka tegelikult palkab.