Serbiast pärit 21-aastane Milijana Bogdanovic ja 74-aastane Milojko Bozic alustavad peagi enda tõsielusaatega. Kuigi saate filmimine võtab nende ajast üsna suure tüki, kavatsevad nad vanainimeste asja sama tempoga edasi asjatada.

"Paarid" on populaarne Serbia tõsielusaade, kus armunud lähevad mõneks nädalaks elama majja, kus igat nende liigutust jälgivad kaamerad.

Paari tihkel seksigraafikul on auväärne põhjus, nimelt loodavad nad peagi eostada järeltulija, seega on vaja võimalikult palju seksida.

"Muidugi me seksime, miks me ei peaks seda tegema? Ma tahaks rasedaks jääda ja lapse sünnitada. Kui mitte selles saates, siis hiljem kindlasti. Ma tahan tõestada inimestele, et meie vaheline armastus on tõeline, mitte mingi mõttetu turundustrikk," põrutab naine mehest rääkides.

Milana on varem tunnistanud, et vanemad mehed on talle alati meeldinud. "Ta näeb oma aastate kohta suurepärane välja. Mind ei koti, mida teised inimesed arvavad. Ma olen Milojkot terve elu teadnud, me aitasime teda kunagi, kui ta haige oli, sealt sündis ka meie armastus," räägib naine.

Mees tunnistab, et talle meeldivad oma partneri välimus ja iseloom. "Mind tõmbas tema lahkus ja ilu. Kellele ei meeldiks nooremad naised? See on muidugi palju seksikam, suudlemine ja kõik muu. Ma olen teda teadnud sellest ajast, kui ta oli veel väike tüdruk, aga siis ma ei mõtelnud temast niiviisi. Kui ta suuremaks sirgus, veetsime ka palju aega koos, aga ei midagi enamat."