1. 2010. aastal hakkas ajakiri E! väidetavalt New Yorgist otsima proffesionaalset sportlast, kes tahaks teeselda Kimiga suhet, kuni filmitakse "Kourtney and Kim Take On New York". Asi oli nimelt selles, et saate reitingud hakkasid langema ja otsiti võimalust, kuidas saatesse sädet saada. Mis oleks veel parem, kui armastus esimesest silmapilgust. Muidugi ka romantiline kihlus ja abielu.

Kohe peale tutvustamist hakkas Kim käima kõikidel Krisi mängudel. Enne ei nähtud naist iial sporti jälgimas.

2. Kogu nende suhte jooksul kajastati seda igapäevaselt meedias. Isegi kõikide privaatsete kohtingute pildil olid meedias samal päeval üleval. See tekitab kahtlusi, kas mitte paarike ise ei müünud enda kuulsust ja sära raha eest ajakirjadele?

3. Kim Kardashian andis lahutuse sisse vaid päevi peale "Kourtney and Kim Take On New York" filmimise lõpetamist. Õige hetk - kogu nende pulmatrall oli juba vajalikud dollarid sisse toonud ja enam ei olnud Krisi tarvis.

4. Kim Kardashian müüs oma abiellumise kajastamise õigused 17.9 miljoni dollari eest. Loomulikult E!'le. Tema abielu kestis vaid 72 päeva, seega teenis naine 10 358, 8 dollarit tunnis!

5. Vaene Kris tõmmati selle diiliga igatahes lohku. Abielueelse lepingu tõttu ei saa mees mitte midagi. Võiks väita, et 2 miljoni dollariline kihlasõrmus jääb mehele miinuseks, kuid tegelikult ei ostnud mees isegi sõrmust. Allikate sõnul soetas sõrmuse Krisile E!.